Wspierasz WOŚP?

A ja hejtuję?

Nie zauważyłem.

Ty chyba na moje piwo z lodówki czychasz:P

1 polubienie

Jak będę w pobliżu, to zakopuj lodówkę… :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Z tobą zawszę się podzielę chętnie:)

1 polubienie

Ciii…, bo zaraz @Devil się zleci w wywieszonem ozorem… :joy:

2 polubienia

jak działa e-skarbonka ??

Płacisz kartą.

Zawsze wokol szlachetnej idei tworzy sie sieteczka oportunistow i cwaniakow.
Pal diabli ten koncert, jesli oczywiscie on “z dobrego serca i podziękowaniami”
Zrobil sie z tego kombinat? Moze to i dobrze, w koncu z malej akcji duzych pieniedzuy nie będzie, a sprzet drogi.
Ja dzis mialam sie wybrac do serduszkowego centrum, niedaleko mnie (wlasnie przy okazji WOSP sie dowiedzialam, bo to raczej nie moje tereny lowieckie, choc bliziutko) Polacy prowadzą restauracje z muzyka na zywo (więc na pewno mnie tam zaniesie) i od tygodnia grają dla Orkiestry. Ale leń mnie dzis chwycił. Nawet na obowiazkowy spacer sie nie wyprowadzilam…

1 polubienie

Cos tam go o podatki chcieli zahaczyc?
Ale jak z tym immunitetem? Ni slyszala, zeby go pozbawili.
Niestety nie wymyslono jeszcze jak go udupiz za żerowanie na ludzkim nieszczesciu.
Mam nadzieje, ze zanim sie to przedawni cos znajdą?
Ale czasem jak slysze, ze takie lajzy i majtki zalapuja się do innstytucji jak Sejm czy PE? To przeciez ktos na nich głosował? A, że zakladaja sobie samemu sznur na szyje, a potem placz? Bo przecież rząd nic z tym nic nie robi?

2 polubienia

5,5

1 polubienie

Oj tam, oj tam, czepiasz się jakiegoś 0,5… :rofl:

2 polubienia

Czyli jeszcze nie

1 polubienie

no wiesz robi różnicę:)

1 polubienie

Polowanie na tych sukinkotow to tak troche z zasadzki, bo okopali die dobrze.
Wez - Czernecki, Obajtek, Mejza, Rydzyk? Juz dawno powinni swiat w kratke oglądać?
Juz o cwaniaczkach co to w GB, Dubaju czy na Wgrzech w roznym stadium smiania się ludziom w twarz tkwią nie wspominając.

2 polubienia

Ale do Węgier już dłuższa kolejka stoi. Najpierw powinny być aresztowania później cofanie immunitetu

Nie da rady…
Przynajmniej zgodnie z prawem…

2 polubienia

Słuchaj mam problema. Gnida od pszcółek pisze mi na PW

Tak.

4 polubienia

Ktos ci musi udostepnic swoją e-skarbonke w sieci i wpłacasz kartą, przelewem lub blikiem.

Na koniec dnia w e-skarbonce syna jest 730 zl. W puszce 1900 zl. Razem pond 2600zl. A zwykle zbieral 1300-1500.
Dziękujemy wam hejterzy za darmową reklamę! :heart:

4 polubienia