Wspierasz WOŚP?

Do kiedy ta e-skarbonka u syna jest?

1 polubienie

Do jutra (poniedziałek) do polnocy. Jak ktos chce moge udostepnic link

2 polubienia

Dawaj na priv albo whats Apa

PObierali

Daj mi też te e skarbonke na whatsapp mozesz? swoich tez trzeba popierać.

Wysłałem ci na Whatsupa

1 polubienie

Nie wspieram od dawna WOŚP.
3m-ce temu wspierałam powodzian. Może dobrze, że ta zima nie jest ostra.

1 polubienie

Ja wspierałem powodzian w 1997. Od tego czasu nie pomagam nikomu bo wiem jak ludzie naciągają.

2 polubienia

Oj, to powodzi sie tym powodzianom! :slight_smile:

3 polubienia

No wiesz w 1997 byłem w wojsku. Wjechaliśmy z pomocą do domów wokół których zero śladów wody a w piwnicy ściany ewidentnie oblane wodą.

Zawsze i z przyjemnością.
Mimo iż od lat,nie włączam telewizora bo cholery dostaję od tego wrzasku i piania wniebogłosy.To chyba P.Młynarska,doprowadziła mnie kiedyś do"eksplozji"… :roll_eyes:
To jednak nie jest ważne.Moje poczucie estetyki ma się całkowicie nijak do owsiakowej muzyki,haseł w stylu"robta co chceta" itp.
To jednak nie jest ważne.Skoro działa i to od lat,na podobnych częstotliwościach to nich sobie działa jak dotąd,byle do ludzi docierało!
Owsiak,za robotę nie gorszą od Matki Teresy,jest moim nieustającym kandydatem do pokojowego Nobla.Nie tylko za uratowane życia i zdrowia [choć to haniebne że w kraju łupionym przez zus i tzw. służbe zdrowia,potrzeba jeszcze innych protez!] ale także za przekaz i skuteczną mobilzację pozytywnych sił w narodzie.

4 polubienia

Wspieram. Wkurza mnie nagonka na orkiestrę. Nienawidzę małostkowości i robienia polityki dosłownie na wszystkim. W szpitalach jest pełno sprzętu z serduszkiem.
Nie każdy musi wspierać. Są tacy co muszą się liczyć z każdym groszem, ale żeby bojkotować?
Ci wszyscy bojkotujący powinni iść za ciosem i bojkotować też ten sprzęt szpitalny w razie czego. Ciekawe czy na to byłoby ich stać? ,Proszę mnie nie ratować, jeśli sprzęt ma pochodzić z orkiestry’'. Akurat…! Już to widzę. Potrafią tylko ujadać, sami palcem nie kiwając, by komuś pomóc.
Raczej mam skłonność do podważania autorytetów, niż podążania za nimi, ale w kwestii moralnej jest ktoś taki kogo podziwiam/głęboko szanuję, to Anna Dymna.
Ona powiedziała kiedyś coś w kształcie, że na orkiestrę polowano tak, że gdyby cokolwiek znaleźli, postawiliby zarzuty.

Nie znaleźli nic konkretnego. więc zaczęli opluwać. Tylko dlatego, że Owsiaka nie lubią. Nie taki styl być i przekaz.
Owsiak to też nie do końca moja bajka, ale mimo wszystko służy to czemuś dobremu, pozytywnemu i potrzebnemu.

1 polubienie