Na drugie tyle?
A dlaczego nie? Mogą i na drugie tyle
A niby dlaczego?
Nie wiem kto to jest ale to osoba kompletnie nie zainteresowana ani rozmową,ani rozwojem tematu…
Nadzieja ginie ostatnia!!!
@birbant Pewnie wiedzę jakąś ma ale nie lubi się nią chwalić - taki wiek - szuka się akceptacji rówieśników - a tych głównie interesują sieciowe imby - za moich czasów czytało się Bravo a teraz jest Internet. Poza tym jeśli będzie potrzebowała jakichś obliczeń to odpali kalkulator w telefonie, podobnie sprawdzi sobie stolice czy inne inne sprawy, których potrzebuje, po co przeciążać pamięć wewnętrzną. Myślę że nawet gdyby prąd i sieć odcięli to Ci młodzi sobie poradzą.
@birbant Ja i mama namiętnie oglądałyśmy „Niewolnicę Isaurę” i „Pannę dziedziczkę” - miałam może z 7 lat. Potem tych różnych seriali było coraz więcej i były coraz gorszej jakości, mój wujek nazywał je filmami na metry. Potem już odpadłam- nie interesowały mnie…
Może i jakąś tam wiedzę ma? Ale bez smartfona nie potrafiła znaleźć budynku nr 86, gdy ją wysadziłem przy 78. Miała iść przed siebie i patrzeć na kolejne numery domów. W połowie drogi zaczęła włączać nawigację. Zauważyłem to siedząc w samochodzie, wyszedłem i zaprowadziłem ją za rękę tam, gdzie potrzeba.
@birbant Ona by trafiła. Chciała sobie tylko ułatwić. Z lenistwa. Sama tak robię.
Noż, kurdę, miała przed sobą jeszcze 2 numery, wszystko wytłumaczone i powiedziała, że się pogubiła. Oboje byliśmy tam pierwszy raz.
@birbant Może masz rację…
To od Isaury były seriale jeszcze gorszej jakości…?
Tym niemniej poinformowac wypada …
Wenezuelskie. Pomijajac akcent…
Na szczęście ich produkcje nie przekraczają dwóch sezonów. Za to zestaw aktorów i tematyka w zasadzie nie do odróżnienia.
Żadnego nie widziałem.
Zapewne o życiu som, no wprost napisze - takie z życia wzięte som.
Sporo byście się kolego nauczyli i dowiedzieli. Sporo …
Liznąłem większości bo byłem strasznie ciekaw,dokąd to nas zaprowadzi…I chyba tu nie chodzi o to czy byly gorsze czy lepsze bo były pewnie i takie,i takie…
Natomiast moim zdaniem nie było nigdy wiecej tak potwornej chały jesli chodzi o kreowanie postaci a w konsekwencji i aktorstwo.
Wszelkie monidła czy jelenie na ścianach to przy tym arcydzieła.
I dlatego nic a nic mnie nie dziwi fakt ze akurat w Polsce powstalo i doszło do głosu disco polo.To ten sam pień,ta sama wrazliwość…Dla kogo pisala kiedyś Helena Mniszkówna?
Pracę można na ten temat napisać!
To masz szczęście.
Mi się zdarzały pojedyńcze odcinki, bo taki serial rzecz święta, a do niedawna kazdy bar czy kafejka odbiornik TV na stanie mialy.
Trędowatą i Ordynata Michorowskiego przeczytałem z ciekawości. A ponieważ mam zasadę kończyć każdą książkę, którą zacznę, to przeszedłem ból, mękę i cierpienie, przeplatane gromkim śmiechem…
Podobnie było z Panienka z okienka Deotymy, a film, jeszcze gorszy…
Samobojca
Moj kuzyn otrzymal na chrzcie Waldemar Maciej. Mamusia miłośniczka Mniszkówny byla.