Wspominki serialowe - posty wydzielone z tematu Psychologia strachu

Farby im zabraknęło… :crazy_face:

1 polubienie

Wystarczy, że butle na słońcu stały parę dni … A nie powinny :grin:

2 polubienia

A wielu getrankach stoją całe stosy na słońcu, kurna…

2 polubienia

No to potem smakują jak smakują :smiley:

2 polubienia

Dobra, czym te kapsle się różnią? :face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

Kolorem włosów?

1 polubienie

Nie, tu akurat kwestia oświetlenia. Włosy mają wszystkie Kindle takie same. Jednak kapsle są różne i to tu widać … Chociaż niezbyt wyraźnie, ale coś tam widać :grin:

2 polubienia

Jak dla mnie to one takie same są. Może te wystawaczki faliste mają różne kolory?

2 polubienia

Brawo! Tak, różnią się innymi kolorami obwodów …

Tak więc widzisz, nie jest czasem łatwo. :grin:

3 polubienia

Za bardzo na fotce tych różnych kolorów nie widać, ale jednak trochę widać, jeśli tylko na nie się patrzy.

3 polubienia

Za bardzo nie, ale troszkę tak :grin:

2 polubienia

Po co oni tak zmieniają? Żeby zbieracze mieli utrudnienia?

1 polubienie

Prawdopodobnie tak. Jest dość wąska grupa (ja znam jedną osobę) która zbiera kapsle z wypitych piw.

Ludzi zbierających kapsle jest sporo, ale co to za frajda gdzieś je kupić i wpakować do klasera. Frajda jest piwo spróbować a kapsel na pamiątkę zostawić. Zawsze się po jakimś czasie zwróci kasa za nie. Kapsle też potrafią sporo kosztować.

3 polubienia

No to ja się na zbieracza nie nadaję. Na zbieracza niczego. Jakoś nie ma we mnie tej iskierki wywołującej chęć posiadania wszystkiego w czymś.

2 polubienia

U mnie było inaczej.
Pomyślałem tak:
Skoro już te piwsko żłopię, niechże coś z tego zostanie a nie tylko wspomnienie …

4 polubienia

No tak, ale te klasery, kupowanie, układanie, segregowanie. Jak dla mnie, to za wiele ambarasu :smiley:

1 polubienie

A to już jest przyjemność, przynajmniej dla niektórych :grin:

3 polubienia

Domyślam się, że przyjemność. Dla każdego, kto coś zbiera. A jaka radość czasem, gdy zdobędzie do kolekcji coś rzadkiego, co nie każdy ma, a on tak! :upside_down_face: Ja wiem. Rozumiem to. Tyle, że mnie to nie rajcuje. W niczym.

2 polubienia

Kolorem falbanki się różnią.

2 polubienia

O Vilemo też zauważyła! Czyli da się różnicę jednak zauważyć, da …

2 polubienia