On zdaje się miał kilka lat temu raka mózgu.
Podobno bierze jakies sterydy i dlatego taki spuchnięty na twarzy.
W sensie cos wlasnie w zwiazku z nowotworem
Nie wiem tego. Postępuje nieracjonalnie, obsesyjnie, paranoidalnie ale o raku nie czytałam.
Ze sterydami to może być prawdziwe, bo i mi się pogłoski o jego złym zdrowiu trafiały. Ale tak w ogóle, to on ma inną twarz, bo jest po operacjach plastycznych.
Zobacz jak pięknie znikły jego cienie i wały pod oczami.
Jak cudnie wygładziło się pomarszczone czoło…
Oj, kokietek z niego…
Pamiętaj że on ma co najmniej dwóch sobowtórów.Ja się od kilku dni zastanawiam czy Putin to ten grubszy czy ten chudszy,
Wszak nikt tak nie chudnie od rana do wieczora nawet jak wojnę wszczyna
Legia jest legią
Mi plecy chronił
są to mentalosci
No ale fotki sobowtórów dawaliby? Chociaż przy jego paranoi? Ponoć dwa lata ze schronu nie wyłaził, bo się tam przed Covidem chował.
Ja o telewizji mówię,nie o fotkach. A na fotkach może być zarówno “Putler” jak i jego klony
Myślicie że najemnicy z Rosji dopadną zełenskiego?
Telewizja? Klamie lub nie to kot Shoengonera lub kwadratura koła
Tego akurat nie wiem, bo nie oglądam telewizji.
Każdy może, każdy…o ile się skapuje, gdzie jest. Bo tam jak pisałam jedna nazwa miejscowości powtarza się np.15razy…Każdy się przyda, tylko będzie miał ograniczoną możliwość ruchu, bo nie zna terenu i ludzi.
Wiesz jak to jest. Żadna sztuka stworzyć wrażenie że bohatersko powstrzymuje się wroga. Zawsze znajdzie się jakiś fragment frontu, na którym właśnie tak się dzieje. A że wróg jest bohatersko powstrzymywany coraz dalej w głąb Ukrainy - tego trzeba się domyślić samemu.
To są maski
Nie jestem zwolenniczką teorii spiskowych, ale to paskudne twarze za nim
Zbiorowe samobójstwo
Podobno Putin schowal sie w jakims bunkrze na Uralu. Co to moze oznaczac…
Dużo nie tracisz
@joko , to ostatnie zdanie z tekstu, który wkleiłaś jakoś wcale nie daje poczucie bezpieczeństwa.
A nawiasem mówiąc, rozmowy skończono, ale jeszcze nic nie piszą co i jak.
No wiesz - przedtem miałam wrażenie, że wszystko zależy od jednego nie koniecznie zdrowego psychicznie, a teraz jednak to poczucie siedzenia na dynamicie jednak trochę się osłabiło
Niech zrobi jak Adolf. JEB w łeb