Wszyscy za jednego!

No idiota!

2 polubienia

Muszę szybko iść napisać Harmonikowi, że jest mądry. Jak poczytałam, co pisze Kadyrow, to… każdy przy nim jest mędrcem! :smiley:

3 polubienia

Ciekawe co on bidak zrobi sam na świecie, jak nasz wszystkich wykończyć chce :joy:

3 polubienia

Zbiorowe szaleństwo

2 polubienia

Ten l il i p u t m al ut ki tupi ący nóżkami.

1 polubienie

K o m u ter az wt e dy gr ozi ć, k om u robić “U!” … żeby się miał bać…
Cio c ia b ój się słyszałam kiedyś od 3 latka…

Dzieje się :wink:

3 polubienia

A Putin ma rozkminę w bunkrze na zadupiu. On już przegrał.

4 polubienia

7 polubień

Szaleńca to nie rusza. Ruscy zabijają cywilów i używają bomb kasetowych

2 polubienia

Gorzej, on chyba pogodził Polaków i ludzie przestali być dla siebie na ulicach zupełnie chamscy.

4 polubienia

W Charkowie dalej ostrzeliwują cywili.

image

2 polubienia

:frowning: Taki bogaty kraj, rurociąg ma a ludzie z rodzin żyjących w nędzy zostani wysłani ze by zab ijać… Okrutny plan :confused: Tm podobno 20 mIn żyje w nędzy.

2 polubienia

Dzisiaj czytałam o tym, jak detektyw Rutkowski zadeklarował, że wyruszy ze swoim sprzętem i ludźmi na Ukrainę, by walczyć. Ciekawe ile w tym lansu a ile faktu?

4 polubienia

Ja rozumiem, że on się kreuje może na ich prezydenta, który występował w kabarecie, ale naprawdę -znajmy granice obciachu, bo tamten skończył prawo i czymś się zasłużył.

2 polubienia

Z tym szefem Gazpromu to prawda?

3 polubienia

Tu o tym pisza

2 polubienia

Czyli nalezy liczy na zdrowie psychiczne tych dwóch ministrów

2 polubienia

Tylko czy to samoójstwo czy mu pomogli?

2 polubienia

A masz lepszy pomysł? Widziałam w necie fotę ich trojga podczas jakiejś narady. I jeden z nich (nie pamiętam który) patrzył na Pituna z autentycznym przerażeniem. Wydaje mi się, że oni zdają sobie sprawę z tego, że normalny to on nie jest.

2 polubienia