Wszyscy za jednego!

Coraz gorsze obrazy z tej Ukrainy :pleading_face:

2 polubienia

Jakby od razu im inne kraje pomogły to by może było mniej ofiar :sob: :face_holding_back_tears: Dziś mijałam na ulicy jednego pana i akurat mówił do słuchawki coś o dzielnych Ukraińcach.

1 polubienie

Być może zrówna z ziemią Ukrainę.Pozostanie u władzy jeszcze wiele lat i codziennie będzie nas czymś szantażował oczywiście okłamując swoich rodaków,że wszystko jest OK a jak nie jest to przez wstrętne NATO i UE. <-Obym się jednak mylił…

1 polubienie

Bo ja wiem. Niektórzy analitycy mówia o możliwym puczu i buncie armii rosyjskiej.

2 polubienia

Tak też może być.Poczekamy,zobaczymy.

Ktoś chyba w tej Moskwie jeszcze logicznie myśli?

1 polubienie

Miejmy nadzieję.

Pewne jest, że to samobójstwo?

1 polubienie

Nie. Wszędzie pisze “nieoficjalnie”.
Ludzie w Rosji tracą grunt pod nogami. Mają krach. A będzie gorzej

4 polubienia

Pojedzie tylko przywieść rodzinę z Ukrainy do Polski na prośbę Ukraińca. Wycieczka nie będzie tania bez zewnętrznego sponsora, i po części swego lansu. Koncerty charytatywne celebrytów teraz są modne. Steczkowska oddała cały swój utarg z koncertu. Biedna Rodowicz nagle oferuje w willi za 10 000 000 mieszkania dla uciekających z Ukrainy. Osoby prywatne oddają domki za free na 6 miesięcy nad morzem burmistrzom do zagospodarowania. Czysty biznes nic za darmo bez sentymentów, podobnie jak panika z paliwem na stacjach - kupić za 5,50 zł/L a sprzedać po 10zł/L

2 polubienia

7 polubień

NATO też ma znaczenie

1 polubienie

Nasz rząd ma takich kolegów

2 polubienia

Będzie ostro :pleading_face:

3 polubienia

A może przydałoby się ten konwój już po drodze destabilizować? Nie jestem taktykiem ale… tak go w całości do Kijowa przepuścić? :thinking:

3 polubienia

Drony są pewnie gdzie indziej. Rosja atakuje z wielu stron :pensive:

1 polubienie

Niech sobie atakuja. Rusek jest na tyle glupi, ze sie nie zastanowi w takiej sytuacji jaka jest obecnie na swiecie. Nawet gdyby zdobyli Ukraine, to co dalej? Nie utrzymaja jej, bo ich Ukraincy zatluka …

5 polubień

To prawda. Ruch oporu nie da im żyć

3 polubienia

A Orbana i jego wypowiedzi to mi nawet nie pokazuj (widziałam to), bo on mi się jakoś tak miesza z naszym Czarnkiem. Obaj takie nawiedzone i fałszywe…oblicza mają.

3 polubienia

Połowa tego konwoju to mobilne krematoria, by zatrzeć ślady ludobójstwa, morderstw. W Czeczeni było identycznie

2 polubienia