Wszyscy za jednego!

Dawid i Goliat

2 polubienia

Ostracyzm, który tak czy inaczej dotknął Putina i tak nie ułatwi mu życia. Po co mu jeszcze broniący swojego państwa powstańcy. Trzymam kciuki, by jednak Ukraina wytrzymała.

6 polubień

Teraz jest większa świadomość na świecie, bardziej się ludzie mogą wesprzeć. On nie będzie miał życia za to całe zło…

4 polubienia

A w ogóle nie mogę zboleć, że tak zwlekali z tą pomocą z innych krajów :sob:

4 polubienia

Wojna jest jak złośliwy nowotwór. Nacieka na sąsiednie tkanki. Tkanki to kraje. Kraje bałtyckie zagrożone.

4 polubienia

Rosyjska federacja chce odwołać się od zawieszenia ogłoszonego przez FIFA i UEFA i wystosować oficjalne pismo do Międzynarodowego Trybunału Arbitrażowego ds. Sportu (CAS).

Jak mi jest ich zal …

4 polubienia

Każdego żal, kto niezasłużenie obrywa, ale wiesz… gdzie drwa rąbią. Gdy zostaną wykluczeni, to Putinowi będzie przykro. I wiesz - gdybym do tej beli czy krzyża, który Putin będzie musiał dźwigać mogła dołożyć jeszcze choćby zapałeczkę czy nawet maleńką drzazgę - dołożyłabym!
To wykluczenie sportowców to dla Putina całe pudełeczko zapałek.

4 polubienia

Sam Pitun jest juz skonczony. Ten swiat, ktory byl, nie wroci. Ukraina niedlugo bedzie w UE a wspomniany Pitun podejrzewam, zostanie osadzony i w najlepszym razie odizolowany o ile nie palniety w leb. Jest tez spore prawdopodobienstwo, ze kompletnie oszaleje. Wlasciwie to juz zwariowal. Nie liczac kilku przydup.sow, ma przeciwko sobie caly swiat - sprawa kuriozalna, nieznana od stuleci. Nawet Adolf mial wiecej sprzymierzencow. Sprawy nie zmieni atak jadrowy, ani gdyby kazdy zly Rusek wylazl ze swej nory i poszedl na Ukraine.

7 polubień

Pachołki Putina. Czego oczekiwać po takich

1 polubienie

Owszem - jest skończony, ale dlaczego ma być mu mniej przykro, skoro może być bardziej? Chociażby za tę dziewczynkę. Za Polinę, co na fotce w wyciągniętych przed siebie rączkach miała jakąś masę plastyczną.

3 polubienia

W Mariupolu nie udało się uratować 6-latki. A mi by starczyło jak by mu nogę odstrzelili jedną, drugą i tak by zostawić bez pomocy. Samego. Niechby leżał na tych noszach z gołymi nogami, jak to dziecko leżało, gdy je ratowali.

2 polubienia

Przecież FIFA pozwoliła im grać, tylko na “neutralnym terenie” (cokolwiek to znaczy), pod inną nazwą i bez hymnu.

2 polubienia

Nie pozwoliła. FIFA i UEFA wydały wspólnie oświadczenie… Dzisiaj. Oni się odwołują

3 polubienia

Dzisiaj zmieniła stanowisko.

3 polubienia

Ach, czytałam wczoraj. To był skandal. FIFA się ośmieszyła. Zmieniła zdanie, bo przeczytała te wszystkie wpisy o hańbie? :thinking:

4 polubienia

Bardzo prawdopodobne.
To są wyjątkowo mizerni ludzie.Mizerni i pazerni.Obludnicy i tchórze.Ale przynajmniej to zdanie zmienili…

3 polubienia

Gianni Infantino skompromitowany totalnie. W zasadzie może żegnać się ze stołkiem w FIFA

4 polubienia

Slyszeliscie warunki Putina w rozmowie z Macronem na zakonczenie inwazji?
Nierealne prawda? Czyli rozmowy delegacji ukrainskiej i ruskiej to ciekawe na jaki temat byly…

To człowiek chory, bawi się cudzym cierpieniem.

2 polubienia

Chyba ze ruska delegacja miala/ma swoje zdanie a Putin swoje.