Wszyscy za jednego!

5 polubień

I jeszcze to… W imię czego i za co te dzieciaki tam giną? :cry:

3 polubienia

Oby tak było jak piszesz.Ale wcale bym się nie zdziwił gdyby było odwrotnie.To nie jest środowisko będące wzorem cnót wszelakich…

2 polubienia

A podobno hakerzy dorwali się do nazwisk ruskich agentów.

2 polubienia

Widziałam wczoraj fajny obrazek: w wózku ogrodowym była usadzona 6dzieci malutkich :innocent: Tak jechały na ulicy… Tak fajnie to wyglądało, ale pewnie te dzieciatka stamtąd :frowning:

1 polubienie

Rutkowski chce tylko o sobie przypomnieć … Będzie walczył lakierem do włosów i botoksem , to mu najlepiej wychodzi.

4 polubienia

I hakują też białoruskich. A w necie jest artykuł, że samolot rosyjski przeleciał nad przestrzenią polską :rage:.

1 polubienie

Mer jednego miasta juz płaci za głowę każdego z łobuzów zabójców. A tamci mają płacone procenty od każdej doby walki…boże, co to za propaganda, żeby naj e xać onny kraj i za trochę więcej niż 30zeta za dobę zabijć. :confused: :confused:

2 polubienia

@Nunu ludzie z jeszcze mniejszych pobudek potrafią zabijać.

3 polubienia

czterej jeźdźcy Apokalipsy? zaraza, wojna, glod i smierc?
niedoczekanie.
koniec swiata to swieto ruchome.

2 polubienia

Covid uciekl przed wojną?

1 polubienie

na Syberii zboza nie wyhodujesz,

1 polubienie

Zależy w którym kraju. W Wielkiej Brytanii covid zaczął uciekać już w grudniu, przed premierem przyłapanym na nieprzestrzeganiu ograniczeń które sam wprowadził… :wink:

3 polubienia

Myślicie że Charków i Kijów wytrzymają nocne natarcie?
Bo ja zaczynam mieć złe przeczucie widząc te wielkie konwoje ruskie

1 polubienie

Powiem Ci szczerze, że na ten moment nie chcę myśleć. Jestem przesiąknięta wszystkimi informacjami, co negatywnie odbija się na mnie. Źle sypiam, zaczęłam się w nocy budzić sparaliżowana bo słyszę jakieś huki, biorę je za ćwiczenia na morzu, ale te huki są bo mój dzielny piesek Coco w nocy momentalnie warczy. Latają jakieś samoloty, nawet nie podchodzę do okna bo się boję.

4 polubienia

Nie wiem jak Charków, ale Kijów da radę. Niemcy 3 lata brali Stalingrad i nie wzięli. Teraz mieli trochę czasu na przygotowanie obrony. Oglądałem kilka rozmów z wojskowymi i mówili, że w walkach miejskich lepiej się bronić niż atakować.

4 polubienia

Jest pewne prawdopodobieństwo, że Rosjanie zajmą któreś z tych miast, to na razie niewiadoma. Jednak jestem pewien, ze takie baty, jakie Rosjanie potem dostaną, nie widział dawno świat. Cywile w tych miastach maja broń, była ona rozdawana każdemu kto chciał. Żaden Rosjanin nie bedzie spokojnie mógł przejść sie ulicą miasta, bo nie bedzie pewny, czy nie dostanie kulą w łeb z jakiegokolwiek okna. Ukraińcy są zdesperowani do granic możliwości, by bronić swojej ziemi.
Utrzymanie tak wielkiego miasta jak Kijów będzie kosztować Rosjan ogromną masę ludzi i sprzętu za co Pitun najprawdopodobniej zapłaci stanowiskiem i sprawa się zakonczy. Rosja ma obecnie możliwości na prowadzenie tej wojny - przy obecnej sytuacji embarga na wszystko na jakies jeszcze maksymalnie 5 dni …

5 polubień

Samoloty latają. Z transportami i zaopatrzeniem. Linia frontu? Teraz trudno określić
Ale Ukraina?
To nie poligon. Komuś szajba odbiła

2 polubienia

A dodatkowo Anonymus ogłosili że zablokują wszystkim Rosjanom konta bankowe…Czyli generalnie będą w swoim kraju jak w oblężonym Leningradzie. Zapasy zapasami a potem co?

3 polubienia

Anonymous przedstawili, jak każdy obywatel na świecie może pomóc w walce z okupantem Ukrainy.

Tutaj podane na tacy, na dole strony.

1 polubienie