Wszyscy za jednego!

Skurwy*y

2 polubienia

Z bandytami się nie negocjuje. Niech wyjadą z kraju. Tuż przed tym napadem niby się wycofywali a najechali w nocy ten biedny kraj :cry:

4 polubienia

Nie osiągnie. Nawet jak zrówna kijów z ziemią. Będą ich wykańczać partyzantka i sabotaże

2 polubienia

Gps i inne namiary tez doskonałe nie są

2 polubienia

Ukraińcy mają wyłączać geolokalizacje w telefonach by utrudnić wrogowi zadanie. W nocy duże miasta miały też wyłączyć oświetlenie. Szykowali się na naloty.

2 polubienia

Kijów jest nasz
Ile ofiar?

Am er. podli, że więcej paliwa zużyły te bidoki, niż było planowane. Pewnie skoro zamienili jedno paliwo na inne “paliwo” milsze duszy :joy:

1 polubienie

Tak wiem,dlatego teraz każdy reporter jest sprawdzany,i nic w tym dziwnego w tej sytuacji.

1 polubienie

Od 4 dni ruskiej nie piję

3 polubienia

Ależ Ty głupi jesteś… Nie oglądaj telewizji może?
Cały świat wierzy że Putin w końcu pęknie i przyzna że się przeliczył tym razem…ale nie gumowa foka. Gumowa foka wie lepiej bo jest politologiem chałupnikiem… Weź…idi na xui

1 polubienie

Jestem ciekaw co Putin teraz zrobi. Zachód już mówi o potrzebie drugiej Norymbergii.

1 polubienie

Moja wiocha za Pirnejami
Wyłącz zbędna żarówkę
samoloty latają jak wściekle,ale godzin sjesty przestrzegają

1 polubienie

Ale co twoj tekst ma do mojego… nie mozna prawdy pisac zeby kogos nie urazic…
Skoczek narciarski z Rosji pokazal wczoraj po skoku Rosyjska flage i wylewa sie teraz na niego fala hejtu… ale dlaczego? Rosja to jego kraj. I nikt nie ma dowodu ze zrobil to bo popiera te inwazje. A nawet jak popiera? Jest demokracja

Nie wiem czy to się potwierdzi ale podobno Charków padł
:pleading_face:

Nie qwa…pokazał rosyjska flagę bo mu przykro. Ty naprawdę jesteś takim idiotą czy udajesz??

2 polubienia

Towarzyszu określcie się wreszcie.

2 polubienia

Nie. Nie udaje. Za to ty jestes bardzo nietolerancyjna. Bo dyskryminujesz osoby z ktorymi nawet tylko sie nie zgadzasz…

Norymberga to malo
I czy Putin zyje
Mam TV o dobrej rozdzielczości
Lenin wiecznie żywy?
Z tych pikxeli to można więcej

1 polubienie

Przeciez wiem ze nie dlatego… ale dlaczego swiat tak reaguje? Tocjego sprawa

Na Bielsat nic o tym nie ma. Jest natomiast dużo o protestach przeciw wojnie,w Mińsku…Dzieje się.

1 polubienie