Skurwy*y
Z bandytami się nie negocjuje. Niech wyjadą z kraju. Tuż przed tym napadem niby się wycofywali a najechali w nocy ten biedny kraj
Nie osiągnie. Nawet jak zrówna kijów z ziemią. Będą ich wykańczać partyzantka i sabotaże
Gps i inne namiary tez doskonałe nie są
Ukraińcy mają wyłączać geolokalizacje w telefonach by utrudnić wrogowi zadanie. W nocy duże miasta miały też wyłączyć oświetlenie. Szykowali się na naloty.
Kijów jest nasz
Ile ofiar?
Am er. podli, że więcej paliwa zużyły te bidoki, niż było planowane. Pewnie skoro zamienili jedno paliwo na inne “paliwo” milsze duszy
Tak wiem,dlatego teraz każdy reporter jest sprawdzany,i nic w tym dziwnego w tej sytuacji.
Od 4 dni ruskiej nie piję
Ależ Ty głupi jesteś… Nie oglądaj telewizji może?
Cały świat wierzy że Putin w końcu pęknie i przyzna że się przeliczył tym razem…ale nie gumowa foka. Gumowa foka wie lepiej bo jest politologiem chałupnikiem… Weź…idi na xui
Jestem ciekaw co Putin teraz zrobi. Zachód już mówi o potrzebie drugiej Norymbergii.
Moja wiocha za Pirnejami
Wyłącz zbędna żarówkę
samoloty latają jak wściekle,ale godzin sjesty przestrzegają
Ale co twoj tekst ma do mojego… nie mozna prawdy pisac zeby kogos nie urazic…
Skoczek narciarski z Rosji pokazal wczoraj po skoku Rosyjska flage i wylewa sie teraz na niego fala hejtu… ale dlaczego? Rosja to jego kraj. I nikt nie ma dowodu ze zrobil to bo popiera te inwazje. A nawet jak popiera? Jest demokracja
Nie wiem czy to się potwierdzi ale podobno Charków padł
Nie qwa…pokazał rosyjska flagę bo mu przykro. Ty naprawdę jesteś takim idiotą czy udajesz??
Towarzyszu określcie się wreszcie.
Nie. Nie udaje. Za to ty jestes bardzo nietolerancyjna. Bo dyskryminujesz osoby z ktorymi nawet tylko sie nie zgadzasz…
Norymberga to malo
I czy Putin zyje
Mam TV o dobrej rozdzielczości
Lenin wiecznie żywy?
Z tych pikxeli to można więcej
Przeciez wiem ze nie dlatego… ale dlaczego swiat tak reaguje? Tocjego sprawa
Na Bielsat nic o tym nie ma. Jest natomiast dużo o protestach przeciw wojnie,w Mińsku…Dzieje się.