Nie toleruję głupoty i ciemnoty. W żadnym wydaniu.
Tylko ze z zadnego mojego wpisu na temat ukrainy, nie da sie zdiagnozowac glupoty xd To tylko odmienne zdanie… ale jakie odmienne? Takie samo tylko szczere. Na trzezwo
Devil info że Charków padł podaje jak na razie tylko Fakt tak że wiesz…
Chcesz mieć większego fiuta- owiń sobie faktem,on wszystko wyolbrzymia
Mam nadzieję że tym razem też…
Ale dobrze nie jest @Vilemo https://belsat.eu/pl/news/27-02-2022-cnn-widzial-rosyjskie-rakiety-termobaryczne-przy-granicy-z-ukraina/
Trzeba wierzyć że jednak świat to zatrzyma…
Ruskie chcą wyciągnąć Ukraińców z ukrycia
Co mam okreslac? Wszyscy jestesmy po stronie ukrainy. Roznica jest taka, ze niektorzy sie łudzą a niektorzy nawet jak sie łudzą to są w stanie napisać wprost co o tym myślą. To tyle…
Ave Putin?
Wy to potraficie xd wciagneliscie mmie w fanatyka pisu a teraz w popierajaxego Putina🤣
W internecie jestes tym,o czym świadczą litery które klikasz. Proste.
Twoje wypowiedzi to sugerują
Nie wydaje mi sie ze to co pisalem o ukrainie, moze nawet poddac w watpliwosc moje poparcie dla niej xd
Tez @Devil
Doradca prezydenta Ukrainy Ołeksij Arestowycz zaprzeczył informacjom medialnym o zdobyciu Charkowa przez Rosjan.
Polityk powiedział, że rano w niedzielę (27.02) do miasta wjechało kilka rosyjskich wozów bojowych, ale zostały zniszczone: – Rano niewielka formacja przeciwnika – 8-12 wozów bojowych – próbowała wjechać do centrum Charkowa. Została ona otoczona i szybko zniszczona. Nie wierzcie żadnym informacjom, że Charków jest atakowany, czy że Charków padł. Mieszkańcy miasta się bronią i zniszczą siły wroga – powiedział Ołeksij Arestowycz.
Ołeksij Arestowycz dodał, że siły rosyjskie straciły inicjatywę i nie są zdolne do kontynuowania wrogich działań. Wyjaśnił, że sytuacja militarna nie zmieniła się w ostatnim czasie. Siły ukraińskie kontrolują terytorium na zachód od Kijowa, a na południu kraju rosyjskie wojska nie odniosły sukcesów.
Źródło- Radio Lublin za Nexta
( Info sprzed niespełna 2 godzin)
Przypomniało mi się jeszcze, że Rosjanie omyłkowo zestrzelili swoich
Foka, chciałbym wyprzedzić ewentualne twoje zapędy, gdybyś takowe miał.
Powtarzam, (sorry, ale Tobie trzeba czasem dwa razy)
Gdybyś takowe miał.
Wszystko co tu napiszesz, może ktoś użyć przeciwko Tobie.
Mam nadzieję, żeś zrozumiał, bo kolejny raz nie będę powtarzał.
Dlaczego Ci to publikuję?
Ot tak z życzliwości … Mam nadzieję, że docenisz.
@Devil , w Usa jest bojkot ruskich produktów, głównie dotyczy to wódki. Jest ona w barach knajpach itp. wylewana :))