Wszystko rozumiem, ale

U mnie problem nie w odstających uszach - a niech sobie odstają - a w braku gumki. Będę musiał zrobić łańcuszek z recepturek. Bo w majtkach - wskutek postępu technicznego - już nie są spotykane.image

2 polubienia

Mam ten sam problem z majtkami😜
Ten łańcuszek z recepturek, co to?

Robisz na gumce pętlę z drugiej gumki, na tej pętlisz następną, na tej kolejną itd ile tam potrzebujesz. Proste.

2 polubienia

To ja już wolę zrobić sznureczki na szydełku :wink:

1 polubienie

Na szydełku sznureczka nie zrobisz a na pewno nie takiego który sie będzie naciągał.image
Sznurek zrobisz szydełkiem.image image image

2 polubienia

Tak mnie podbierasz?
A to nie jest tak, że Na szydełko nawijam włóczkę?
Tak, tak, włóczkę, taką najtańszą, zapewniam Cię, że się naciąga, nie to co kordonek czy mulina :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Co raz zmieniasz avka ale mi nie umkniesz.
Nawiniesz i co? Ani sznurka tak nie zrobisz ani gumki.image

1 polubienie

Nawinę, śnureczek przeciągnę przez dziureckę, i tak 50 razy :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Już ja wiem o jakiej Ty dziurecce. Toć szydełko dziurecki ni mo.
Więc ostrożnie z tym przeciąganiem.image image

1 polubienie

A no sydełko dziurecki ni mo, cza pętęlkę zrobić, nasadzić jom na sydełko i wio jak w/w, o insej dziurecce nie dumałam.
Nie w zestawieniu z sydełeckiem :joy::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Tu Ci przyklasnę.image sydełko do tej dziurecki słabo sie nadaje.
Ale w dalszym ciągu nie masz gumecki.

1 polubienie

Gumeckę mom, w tej masce com se dzisioj usyła i na lico załozyła, tyci, tyci w avku jom widać, łokroiłam zdjęcie troskę, bo się usy nie miescom :joy:

1 polubienie

No i źle zrobiłaś że okroiłaś boć wg Twoich słów, ucha byłyby aktualnie piękniejszą ozdobą zdjęcia/avka, za przyczyną rzeczonych gumek które się nie nadają.image

1 polubienie

Też dobry pomysł, zamiast życzyć Wam Wesołych Świąt, wystarczy pokazać to ucho, radość gwarantowana :rofl: plus fryzura, tyż w wiekszości przeze mnie nożyczkami cieniowana​:wink:
Tyle na dzisiaj. Dziękuję za rozmowę, oczywiście zyczę Tobie i całej reszcie
Wesołych Świąt :kissing:
ze szczególnym uwzględnieniem Elsie, niech się nie gniewa, że mocno zboczyliśmy od tematu .

2 polubienia

@elsie jest tolerancyjna, krzywdy nam nie zrobi.
Ja Tobie też życzę spokoju i pomyślności w Święta, bo o wesołości trudno mówić. Najważniejsze to zachować pogodę ducha i nadzieję.image image

3 polubienia

Już się zasłaniają. Gdzieś mi mignął fragment obrad sejmu. Siedzą daleko, niektórzy w maseczkach. Nawet ktoś na mównicy gadał przez maskę. N jakimś portalu widziałam też posłów robiących sobie (w grupkach) zdjęcia w maseczkach.

też musiałam sprawdzić, co to znaczy :slight_smile:

1 polubienie

Elsie się nie gniewa! :joy: :joy: :joy:

2 polubienia

Ja się też Was zapytowywuję, czy z Ministrem Sprawiedliwości i Prokuratorem Generalnym, mającym stać na straży prawa w Polsce, Zbigniewem Ziobrą, nie jest czasami tak, że on i jego grupa nie chcieli brać udziału w gigantycznej aferze koronawirusowego mordowania ludzi starych, np. przez podawanie im znanego środka przeciwgorączkowego, to podrzucili mu zakażenie koronawirusem, plus podali mu/im (niepokornym) taki antagonistyczny środek przeciwgorączkowy, aby mieć go/ich z głowy? Bo takiej afery to pewnie jeszcze na Ziemi nie było. Nie mam racji?

• Nie mam
  • Mam
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie na ten temat

0 głosujących

Nie wiem co z Ziobrą, nie wiem co sie tak naprawdę dzieje na szczytach władzy, ale żadna z tego rodzaju sensacyjnych informacji nie jest w stanie mnie zaskoczyć.