Jasne, nadal stawiasz znak równości? Opozycja nagłaśnia niezliczone afery, niepojęte złodziejstwo, bandytyzm polityczny, powtarzanie przegranych głosowań, ustawy sprzeczne z konstytucję, z prawem UE, koszmarną politykę zagraniczna, a właściwie jej brak, kłamstwa Morawieckiego, który powie prawdę jak się pomyli a Ty to nazywasz hejtem? Tak, opozycja zawsze ma prawo krytykować rząd a wolne sądy i wolne media maja prawo sie tym zajmować.
Znak równości to można postawić pomiędzy PiS a Kościołem polskim. Bo i tu i tu każda krytyka czy ujawnienie afery nazywane jest “atakiem na… odpowiednio: Kościól Polskę, historię, tradycje, itp.”
Symetryzm jest gorszy od faszyzmu.
Za aferę z wizami każdy normalny rząd w normalnym demokratycznym kraju podałby się do dymisji i przez kilkanaście najbliższych lat nie miałby czego szukać w polityce. To kliniczny przykład mafijnego układu i hipokryzji - z jednej strony trąbienie w mediach o imigrantach, organizowanie kabotyńskiego referendum a z drugiej sprzedaż kilkuset tysięcy wiz jak leci, bez sprawdzania za to z nabijaniem sobie kasy. Wpuszczenie do unijnej strefu Schengen nieuprawnionych przybyszów - juz za to można by Polske wywalić z UE. I totalne wyciszenie tego w podległych sobie mediach Napiszesz ze jakiś rząd był warty tego samego @Farang ? Są chyba jakieś granice przyzwoitości!
No przecie szczują i grają na prymitywnych instynktach jak mogą. Nawet prezydentowi kraju ogarniętego wojną nie przepuścili i napluli ile mogli, żeby pokazać “jak walczo o Polskie”.
Dziel i rządź, szczuj i pluj póki szczujnia jest twoja.
Jak zabic strusia? Postraszyć go i wypuścić na beton
Skąd u Ciebie te makabryczne pomysły z zabijaniem strusia?
Masz zły humor?
Strusiowe chowanie głowy w pisku to mit i w naturze nic takiego się nie ma miejsca.
Czarny humorek to u mnie stan rownowagi.
Tepiej stworzyc teorię, zrobic burzę mózgów niż zabijac bez potrzeby
Oczywiście to wina … Tuska.
Żarty żartami, ale to akurat prawda. Tak się niefortunnie składa, że w bardzo dużej mierze to właśnie jego wina. Winienie za to ludzi to pójście na skróty.
Jeżeli ktoś chce wyjaśnień … to w tym momencie ich ode mnie otrzyma.
Wiem.
Struś w mozgu ponoc ma mniej komorek nerwowych niz w oczach. I sa to bardzo wybredne stworzonka na byle plewy sie nie biora. Ale jak dorosna? I sie zdenerwuja?
Poza tym? To jest moja wiedza z obserwacji na strusiej farmie? W Hiszpanii. To chyba latwiej poglaskac zagrozonego jeża niz tego pisklaka
Co do przeciazenia sieci? zaklocen czestotliwosci nie bylo?
było
Wobec hejtu i pogardy zdecydowanie tak. Niezależnie z której strony politycznej powyższe się pojawia jest dokładnie tym samym. Jeśli ktoś tego nie zauważa i toleruje hejt i pogardę w swoich szeregach, lub jej nie dostrzega, to podlega pod fanatyzm. A z fanatykami ciężko dyskutować.
Kat czy ofiara? Wybor nalezy do Ciebie ?
Albo trzecia droga.
???
Fanatzym czyli wszyscy są winni, że Ty terroryzujesz otoczenie.
Gdyby to był Dundee,pochwaliłbym!