Wychodzi na zwycięstwo Rafała Trzaskowskiego
A byłem pewien że Nawrocki XD
Kobiety nie będą uciekać z Polski. A przynajmniej nie z powodu całkowitego zakazu aborcji
Wychodzi na zwycięstwo Rafała Trzaskowskiego
A byłem pewien że Nawrocki XD
Kobiety nie będą uciekać z Polski. A przynajmniej nie z powodu całkowitego zakazu aborcji
Nic, nic pewnego jeszcze. Także, bądź cierpliw kolego.
0,6 %, jeszcze wszystko jest możliwe.
Rumunii wybrali normalność a my nie wybierzemy?
Ale jesteśmy podzieleni. Praktycznie na pół
Normalność staje się stanem ducha
Frekwencja 72,8%
Frekwencja 72,8%
50,3% Rafał Trzaskowski
49,7% Karol Nawrocki
Karol Nawrocki twierdzi że wygrają te wybory bo różnica jest tak mała. I to mnie martwi
A wiecie może czy głosowanie jest już całkowicie zamknięte?
Bo na premiera były przedłużone
Wśród kobiet
54,2% na Rafała Trzaskowskiego a reszta czyli 45, 7% na Karola Nawrockiego
Kolego aborcja to takie slowo klucz. Chod,i o decydowanie o sobie. Jak sie antykoncepcje podciaga pod aborcje? I badania genetyczne pod nieslawnej pamieci eugenike?
Módlmy się za Rafała. Jak wygra przestanę pić. Przez tydzień
Kaczyńskiemu puściły nerwy w przemówieniu po Karolu Nawrockim
O 23:00 wyniki Late Pollu które będą bardziej dokładne
Teraz mamy wyniki z EXIT Pollu chyba
Kwachu mówi że wygrywa ten kto ma 50% głosów + jeden głos a więc Rafał Trzaskowski górą
Będziemy mieli prawdziwie prozachodni rząd.
Mam nadzieję że przestaniemy być mizerią gospodarczą i będziemy mieli strukturę typowego bogatego kraju
Oby to się ułożyło na korzyść Rafała. Głupio byłoby przegrać różnicą 0,5%
Kraju, a może landu jakiegoś kraju, będzie i nowocześnie i znośnie, ale bez przesadnego bogactwa, a nowet jak coś ze wschodu się pojawi, to i będziemy buforem bezpieczeństwa. Myślę, że cudownie może być. Bo nawet będziemy mogli być pohandlowani, nawet nasze głowy nie będą musiały być obolałe od myślenia, będziemy mieli plaże, to i tam sobie możemy poodpoczywać ewwntualnie.
Być może gdzieś w innych krajach, ale których, to nie wiem. Bo w UK, była 20.00, w stanach mniej 6 godzin to musiała być 14 w Nowym Jorku. Może tam jeszcze dalej głosują
W Amerykach obu wczoraj głosowali