A co to wspólnego ma z nami?
Żle sie dzieje. Late pool wskazuje na pana N..
Może nie tak źle jak się wydaje.
Oni chcą rewizji granic głównie z Polską. Zapytaj @birbant
Właśnie czytam że Nawrocki wygrywa w sondażu i nie wiem o co chodzi
Aha no to fatalnie. Trzeba się temu przeciwstawiać. Ale, co tam, przecież i tak Eu jest bez żadnych granic. Będziemy jednym landem przecież. To takie przejęcie będzie czystą symboliką.
To znaczy glosujesz za opcja UE?
Z bagazem koniecznosci zmiam i ewentualna porozwodowa pr,yjaznia z GB?
Podaj linka, bo już nie wiadomo gdzie szukać danych.
Głosuję zapewne za niedoskonałością. Nie chcę wyjścia z EU, etc. Chcę naszzego bogactwa, ale i niezależności od zbyt silnych wpływów ze starych państw z zachodu.
Z tego wynika że Rafał Trzaskowski ma o 1,4% więcej
Nie wierzę, zresztą do samego rana jeszcze z 5 razy to się zmieni, bo różnica jest tak mała, że jak skończą jedne komisje z jedną silną przewagą, to inne z drugą przewagą, gdyż to tylko tysiące głosów. Więc mały roller coaster, może lepiej już iść spać, bo jest to jakaś dobra opcja zaśnięcia w jako takim spokoju
Oj nie ironizuj. Kuriozalnie baza polityczna AfD sa ludzie, ktorych rodzice czy dziadkowie wychowali sie w DDR.
To taki mniej wiecej odpowiednik naszego mitu “sciany wschodniej”
. Fotum ma swoja zalete, ze wiele zdarzen moze.y oceniac subiektywnie i jak owad,ie oko fasetkowe łączyć w jakis obraz.
Karol Nawrocki prowadzi w II turze wyborów prezydenckich 2025 r. z wynikiem 50,7 proc. — wynika z sondażu late poll przygotowanego przez Ipsos dla TVP, TVN i Polsatu. Rafał Trzaskowski ma 49,3. Prowadzenie wciąż jest jednak niewielkie. Błąd statystyczny badania wynosi ok. 1 pkt proc. W międzyczasie wciąż spływają oficjalne dane Państwowej Komisji Wyborczej (PKW).
Nawet mi sie nie chce tego komentować
A ja czytam że to Rafał Trzaskowski ma te większą liczbę tj 50,7
Faktycznie pokazali przed chwilą tak jak piszesz
Ale to są aszyści, nie chcę z nimi mieć nic wspólnego. Zresztą nikt tam nie lubi Plakw.ów
Mnie też, jesteśmy idealnie podzielonym krajem, może powinniśmy rozważyć jakiś podział administracyjny naszego kraju. W Belgii, są takie podziały, nie weim czy im łatwiej, ale jest to jakiś pomysł.
Mam zapas piwa i chinskiego zarcia. Jutro poniedzialek, wiec swiat handlowy wroci do ponurej “normalnosci”.
A tak z ciekawosci? Nie chodzi mi o dolladna lokalizacje, ale na jakiej wysokosci nad poziomem morza mieszkasz? Bo mi ostatnio zaprzyjazone GPS todem z USA ,e ja co najmniel metrs pod woda zwana Morzem Srodziemnym
U mnie zgrzewka piwa płynie, już mi wszstko wisi…, albo płynie
Oszustwem jest samsuung. Smatrfon konkretnie. Ja zawsze mam problemy z ekranami dotykowymi. Nietypwe przewdbnictwo skory? w kazdym razie musze uzywac pisaka niekciuków. A ten model na pisaki reagije pomieszaniem z poplataniem. Wyczylam podpowiadacze, klawiature usawilam na neutralną ze wskazaniem ba polskie znaki. I co? to pakudztwo i tak robi swoje. Tekst po edycji wyglada pieknie, ale wyslany? Sprawia wrazenie, ze pisal to pijany Eskimos hebrajskim alfabetem? AI twierdzi ze te modele tak.maja? Wbudowana nadgoliwosc?