Zdecydowana większość wyborców, którzy w pierwszej turze poparli Sławomira Mentzena, w drugiej zagłosowała na Karola Nawrockiego - 88,1 proc. Z kolei Rafała Trzaskowskiego poparło 11,9 proc. - wynika z badania exit poll.
Spać Ludziska !!!
Dzień Dziecka właśnie się skończył.
Eee mam zapas na przetrwaniie nocy i zaleglosci telweizyjne. Jako zasłużona dla ludzkosci emerytka niczego rano nie musze. Pocezekam na oficjalne wyniki. Walcząc nowym smatrfonem samsung, wyposaznym w nadwrazliwa klawiature i nadgorliwosią oprogramowania android gorsza od szalenstwa?
Poznan 72-27
Krew mi [quote=“Devil, post:1, topic:25250, full:true”]
Za godzinkę poznamy pierwsze wyniki. Frekwencja na godzinę 17 wyniosła 50% z maleńkim hakiem.
Zagłosowałem sercem. N program. 2 czerwca zagłosuję rozumem.
Zerkam co chwilę na lokalne medium z mojego miasta na fb. Większość lubi tam gaśnice i hulajnogi. To straszne.
[/quote]
A spokojnie!!!Są sprawy gorsze niż byle obecność piz.y. na forum.
Piz.y.nie zawsze widać ale zawsze czuć smród.
A nawet jak ktoś okna nie otwiera to ja mu teraz pomogę Piz.y lub zwyczajniej,coorvy
Mam nadzieję.Tym razem będzie smród od rana do wieczora..I ja o to zadbam.I żadna piz.a mi nie przeszkodzi.Chcieli to będą mieli..
Ponad dwa lata,dobrze ponad dwa lata,sygnalizowałem…Coorvom się nie chcialo reagować.
Polsza w skali mikro i w skali makro.
Coorva tu i tam.
I nie za godzine bo już teraz widać że smród niemytej doopy triumfuje!
Smród mendy pełzającej a kąśliwej.
Na razie starczy.CDN
Kolego, a moze Nawrocki ma swoja cene? Nie bylby to pierwszy, ani ostatni przypadek trego rodzaju? A jak myslisz kto ma wiecej do zaoferowania jak uzyska prezydencki immunitet? On by chcial na salony.. nawet jak bedzie to oblaskawianie malpy z brzytwa?
Tylko czy radosna Polska da sobie rade?
UE jako polityka jest w kryzysie, gospodarczo da sobie rade, choc bez tarc sie nie obejdzie. Zielony Lad na razie zamrozono, a moim zdaniem umowa z Mercosur na dłuższą mete bedzie korzystna. Kiedy u nich lato u nas zima i raczej w rozmaitosc zywnosciowa nie uderzy. Ale w monikultury nie wymagajace przetworstwa? Tak.
gogus kontra niedzwiadek - wygral niedzwiadek, bo gogus byl zbyt pewny swego z tym zapleczem odmalowanych bab w czerwonych pazurach. Koniec balu panno lalu.
Na swiecie obchodzono bardziej pozytywne święto. Tych co przeżyli i wyleczyli raka i inne takie pasdkudztwa. Ponoc w cywilizowanych krajach jast to 50% zaatakowanych niepożądanymi zmianami