No to
Doloz
Z czego się śmiejecie? Z samych siebie się śmiejecie!"to słynny Rewizor Mikołaja Gogola,
Niestety ta grenialnej interpretacji sie nie doroblo. A i sama sztuka byla dlugo na ineksie cenzury PRL
No to
Doloz
Z czego się śmiejecie? Z samych siebie się śmiejecie!"to słynny Rewizor Mikołaja Gogola,
Niestety ta grenialnej interpretacji sie nie doroblo. A i sama sztuka byla dlugo na ineksie cenzury PRL
Nie, zydowska metoda, kazdy ma swoja cene, a profil wskazuje na taka mozliwosc.
Nigdy nie myślałem że będę kiedyś zazdrościł Rumunom. Pamiętam czasy (dawne) gdy mówiło sie o tym narodzie pogardliwi “pastuchy”. Zwracam honor, oni potrafili w drugiej turze wybrać prezydenta proeuropejskiego, zresztą też burmistrza stolicy. I to mimo faktu, że w I turze jego strata do prorosyjskiego zwycięzcy była olbrzymia (40 do 20%)
Rozumiem że Karol Nawrocki wygrał wybory. No to kobiety mają koszmar
Oj tam…nowa pani prezydentowa zaszla w pierwsza ciaze po 16roku zycia to moze chociaz te tabletki "po"beda w modzie. Chodzila do szkoly baletowej…to tam musialy byc fajne balety…
Oj te pastuchy przetrwaly koszmar rzadow Ceaușescu,
A pastuchy? Hmmm fajni ludzie w Karpatach. Tylko troche rece od rozmowy bolaly, bo rumunska jezyka pod tym wzgledem dogania polski.
Ale wymiana handlowa batrerowa poszla.
Kolego zycie ten kabaret przrosnie…
Te wybory, to nie Trzaskowski przegrał, ale Tusk, który jednak się grubo przeliczył w prowadzeniu swojej kampani.
Dokładnie… I co najgorsze? Drugi raz. A mogl przeciez inne?
Ja to jestem ciekawa jak glosowala wies? Nie ta od traktorow za pożyczkę a takich, ktorym swiat sie skonczyl na retapie PGR? Moze kolega @1234567 bedzie cocs w temacie?
Wieś w 80% za Alfonsem!
O k… Sztacheta na weselu?
Nie jest dobrze
Wieś… starsze osoby za Nawrockim młodzi za Trzaskowskim. W moim okręgu Trzaskowski ponad 60% miał. A wieś od traktorów za dotację UE i tak często głosuje na PIS. Nawet ostatnio u jednego usłyszałem że w cholerę z tą Unią i dopłatami oni sobie sami by poradzili. A pod wiatą na podwórku sprzętu za jakieś 2-3 miliony samej dotacji.
Hołownia obwinia Tuska, odejść chce Kołodziejczak.
Rozpada nam się rząd moi drodzy. Wraca powoli PiS
Kołodziejczak było zawsze wiadome że w razie czego ucieknie. Hołownia tak na prawdę sam się przyczynił do takiego wyniku.
.wina Tuska…
Na Polsat news bardzo ciekawa rozmowa z Marcinem Matczakiem. Mocna krytyka liberałów i rządu Tuska oraz wyjaśnienie porażki Trzaskowskiego.
Ta kolacja nie przetrwa
Zaraz wystąpienie Tuska
Taa ze specjalista od pekajacych parowek na czele?