Wybory prezydenckie 2025

No to
Doloz
Z czego się śmiejecie? Z samych siebie się śmiejecie!"to słynny Rewizor Mikołaja Gogola,

Niestety ta grenialnej interpretacji sie nie doroblo. A i sama sztuka byla dlugo na ineksie cenzury PRL

3 polubienia

Nie, zydowska metoda, kazdy ma swoja cene, a profil wskazuje na taka mozliwosc.

Nigdy nie myślałem że będę kiedyś zazdrościł Rumunom. Pamiętam czasy (dawne) gdy mówiło sie o tym narodzie pogardliwi “pastuchy”. Zwracam honor, oni potrafili w drugiej turze wybrać prezydenta proeuropejskiego, zresztą też burmistrza stolicy. I to mimo faktu, że w I turze jego strata do prorosyjskiego zwycięzcy była olbrzymia (40 do 20%)

4 polubienia

Rozumiem że Karol Nawrocki wygrał wybory. No to kobiety mają koszmar

2 polubienia

Oj tam…nowa pani prezydentowa zaszla w pierwsza ciaze po 16roku zycia to moze chociaz te tabletki "po"beda w modzie. :thinking: Chodzila do szkoly baletowej…to tam musialy byc fajne balety…

2 polubienia

Oj te pastuchy przetrwaly koszmar rzadow Ceaușescu,
A pastuchy? Hmmm fajni ludzie w Karpatach. Tylko troche rece od rozmowy bolaly, bo rumunska jezyka pod tym wzgledem dogania polski.
Ale wymiana handlowa batrerowa poszla. :winking_face_with_tongue:

2 polubienia

Reasumpcja. Trzeba to anulować, bo przegramy.

Kolego zycie ten kabaret przrosnie…

Te wybory, to nie Trzaskowski przegrał, ale Tusk, który jednak się grubo przeliczył w prowadzeniu swojej kampani.

4 polubienia

Dokładnie… I co najgorsze? Drugi raz. A mogl przeciez inne?
Ja to jestem ciekawa jak glosowala wies? Nie ta od traktorow za pożyczkę a takich, ktorym swiat sie skonczyl na retapie PGR? Moze kolega @1234567 bedzie cocs w temacie?

2 polubienia

Wieś w 80% za Alfonsem! :slight_smile:

1 polubienie

O k… Sztacheta na weselu?

Nie jest dobrze

1 polubienie

Wieś… starsze osoby za Nawrockim młodzi za Trzaskowskim. W moim okręgu Trzaskowski ponad 60% miał. A wieś od traktorów za dotację UE i tak często głosuje na PIS. Nawet ostatnio u jednego usłyszałem że w cholerę z tą Unią i dopłatami oni sobie sami by poradzili. A pod wiatą na podwórku sprzętu za jakieś 2-3 miliony samej dotacji.

2 polubienia

Hołownia obwinia Tuska, odejść chce Kołodziejczak.
Rozpada nam się rząd moi drodzy. Wraca powoli PiS

Kołodziejczak było zawsze wiadome że w razie czego ucieknie. Hołownia tak na prawdę sam się przyczynił do takiego wyniku.

.wina Tuska…

Na Polsat news bardzo ciekawa rozmowa z Marcinem Matczakiem. Mocna krytyka liberałów i rządu Tuska oraz wyjaśnienie porażki Trzaskowskiego.

Ta kolacja nie przetrwa

3 polubienia

Zaraz wystąpienie Tuska

Taa ze specjalista od pekajacych parowek na czele?

1 polubienie