Z takim zespołem jak dzisiaj , każdy był wielki
Tymczasem Brazylia wygrywa 1;0 z Tunezją, a w 2 secie prowadzi 15:7
A ja zaczynam oglądać; Rosja - Italia. Mecz dla nas już bez znaczenia, ale ja lubię siatkóweczkę i już.
Za sprzątanie i gotowanie się bierz !
To pierwsze, to masz rację. Jutro się wezmę.
Bra - Tun 2:0 do 14
Koniecznie , bo niedziela będzie dla nas i naszych .
Trzeba barek uzupełnić
Ale italiańce po ruskach jadą. 18:8
Powoli wygląda na to ze nowy włoski skład zaczyna się"zazebiać".Brzmi obiecująco przed ich meczem z Brazylią…
I - Rus 1:0 do 13
Ale spoko; ruska stal gniotsa, nie łamiotsa… Znam ich, nie odpuszczą.
Bra - Tun 3:0 do 13.
Brazylijski walec przejechał się po tunezyjskim asfal…, ups, po afroafrykanach…
I - RUS 1:1 25:27
A nie mówiłem!
Znam tych ruskich, takiego, jak nie zabijesz, to nie pokonasz. Odczułem to na własnej skórze.
Wizja gułagu na Kamczatce oddaliła się
Ale to miazga.Rosjanie nie zwykli przegrywać do 13…
Patrz wyżej.
Ha,ha,ha…Dobre!!!
Pięciu miałem za przeciwników. Nie do zajebania są.
Fakt.W czasach gdy interesowal mnie boks,nie przypominałem sobie ruskiego na deskach,do wyliczenia…
Liczony to ja byłem, ale tylko raz. Jednego liczył sędzia przeze mnie. W sumie mam bilans dodatni, bo z trzema wygrałem Dwóch mnie pokonało, ale bez lania. Takie bardziej remisowe walki to były. Ale nie mają zwyczaju odpuszczać. Nie ma, że przegrywa. Do ostatniej sekundy będzie walczył.
No i ruskie wygrali seta. 28:26. Bardzo zacięta walka na wysokim poziomie. 2:1 dla Rosji i gramy dalej. Wynik jest sprawą otwartą.
To co oni spali w tym pierwszym secie???
No i proszę. Ruscy zdewastowali italiańców do…, 12. Tego seta rozegrali na najwyższym światowym poziomie. Blok niesamowity. A to młode chłopaki z rezerw. Pełen rewanż za pierwszego seta.
Myślę, że dlatego wygrali, bo Włosi w swych szeregach tylko dwóch Rosjan mają, a Rosjanie w swych szeregach samych Rosjan mają.
Oprawili Włochów, jak dobry kucharz królika.
Ci włoscy ruscy, to Antonow i Zajcew, jeden z najlepszych na świecie na swej pozycji.
W tym turnieju, jednak formą nie błyszczał.