Wygramy? część 2.

Obyśmy.

1 polubienie

Ostatnio nie zawsze byli wiec jest głód zwyciestw.Oni nie lubią przegrywać a gdy pojawia sie szansa na ostaeczny triumf,wtedy idą pełną parą.
To bedzie cholernie ciekawy mecz.Zapowiada sie walka przez CAŁY czas.

1 polubienie

Nie wiem, jak długo są w stanie utrzymać tę dyspozycję.
Gramy z nimi w niedzielę po dniu przerwy. Jutro mamy słabą Australię.

Ale to co dzisiaj pokazali napawa mnie niepokojem. Bronili niesamowite bomby jakby w jakimś tranie byli. I pięknie kontrowali. W wymianach też robili niesamowite rzeczy. Wszystko im wychodziło.

1 polubienie

A kontra to nasza chyba najslabsza strona…Przynajmniej tak bylo w meczu z Rosją…

1 polubienie

Nie było tak źle z tą kontrą. Obejrzałem na spokojnie powtórkę. Naprawdę, nie zagraliśmy z ruskimi marnie, ale, nawet bardzo dobrze. Ale na Brazylię trzeba jeszcze lepiej. Tam muszą być bomby. I t precyzyjne, Pewnie Vital ma jakiś dobry plan, tylko kwestia realizacji się kłania.

1 polubienie

Japonia wygrala z Rosja.Australia takze…To wszystko stawia ten nasz wystep w nieco innych barwach…
Bo wyraznie pokazuje ze Rosjanie albo sa slabsi niz sie wydaje albo skoncentrowali sie za wszelka cene na nas…
To trudne wypośrodkowac w jakim miejscu sie znajdujemy…Praktycznie na dzis,niemozliwe.

1 polubienie

Z Rosjanami, to drugie. Grają w kratkę, akurat z nami się mocno postarali.
Tak, czy owak, my musimy grać z Brazylią lepiej, niż graliśmy z Rosją.
Nasze miejsce określi ostatni mecz. Po Brazylii mamy jeszcze Iran. Możemy nawet pudła nie osiągnąć.

1 polubienie

Dodam jeszcze, Ze Ruskie w końcówce pierwszego seta, zagrali w podobie do Brazylii, ale już później nasi im na to nie pozwolili. Tak mi wyszło po oglądnięciu powtórki.

No i o tym wlasnie pomyslałem.Bo z Iranem jak niegdys z Bulgarią,wszystko moze sie zdarzyć.

1 polubienie

Bułgaria w tej chwili to taki solidny średniak. Iran, natomiast, to liga światowa. Ale ciekawi mnie to, jak oni przegrali z Egiptem? Iran ma optymalny skład, tak, jak USA i Brazylia.

1 polubienie

A o 20.30 zaczynamy brzęczeć na Łotwie, dawniej część Inflant. :grinning:

I wlasnie dlatego,nic tu sie nie zgadza.
Nie wygralibysmy w totalizatorze…

1 polubienie

Sport ma to do siebie, że lubi się nie zgadzać. Kto ma lepiej o tym wiedzieć, jak nie Ty? :blush:

1 polubienie

Dziekuje :smile:
To prawda.

1 polubienie

Live streaming meczu Łotwa Polska.

Klknąć i nic nie robić. Cierpliwie czekać, aż reklama się wyłączy. Dopiero po zniknięciu okienka z reklamą dostępne bedą opcje powiększenia obrazu i włączenia dzwięku.

1 polubienie

Dzięki, ale mam Polsat Sport. :blush:

To dla tych wszystkich, którzy nie mają.

1 polubienie

Polska - Australia 1:0 do 18.
W porównaniu do wczoraj, gra od początku Kurek i Kubiak, reszta, drugi skład.
W szeregach australijskich żadnego Aborygena nie stwierdziłem.

Australijczycy trochę się stawiali, ale i tak set pod naszą kontrola.

1 polubienie

podawali przed wiadomościami :smiley:

1 polubienie

2:0 do 20
Zaczęliśmy ostro, zrobiło się 5;2 i wtedy niejaki Williams zaserwował nam seryjnie 3 asy.
Gra się wyrównała. Gramy za bardzo beztrosko. Przegrać nie przegramy, ale gra naszych, dupy, póki co, nie urywa.

2 polubienia