To z pucharow ligi europejskiej gdy Lech gral z Manchesterem City.To odwracanie sie to rodzaj kibicowskiego"pogo".
W zadnym razie nie oznacza lekcewazenia.
Angole byli tym zachwyceni i czasem dzisiaj sie zdarza ze tak sie bawią…
Ale zeby to sie przenosilo do hali,jeszcze nie slyszalem
Ukraina wygrała tego seta. Do 19. Ja prdl… teraz tie break, tu wszystko może się zdarzyć.
Stawiam na doświadczenie Serbów, ale kibicuję Ukraińcom.
Wedug relacji onetu to właśnie miało miejsce na meczu Francji z Włochami.
A taka druga liga sie wydawala…
Ale uczą sie.Jakos wyjatkowo szybko.
Boyer kończy ten mecz asem serwisowym. Absolutnie zasłużone zwycięstwo Francji
Moze Francuzom kibicuja tez kibice pilkarscy?
A Serbia mocno naciska i prowadzi
To raczej kibice włoscy się obracali. Francuscy nie mieli powodów, bo ich siatkarze grali rewelacyjnie i było na co popatrzeć.
Za kilka dni mecze te pojawią się na YouTube. Nie omieszkam looknąć na nie.
8:3 dla Serbii
Mecz Francja Serbia nieunikniony.
Diabli wiedzą…
W wydaniu Lecha,bylo to jak punkowe pogo czyli malo wyszukana zabawa…Nic poza tym.
10:4
15:9 Po zawodach.
Chciałem jedynie zaznaczyć, że do półfinałow Mistrzostw Europy w Piłce Siatkowej mężczyzn, zakwalikowały się cztery reprezentacje krajów europejskich. Francja, Serbia, Słowenia i Polska.
.Turcja odpadła w przedbiegach.
Cholerna szkoda…
Ale odtąd trzeba bedzie na Ukraincow uwazać.
Na razie, to na Słoweńców. Różnie może być. Mamy więcej argumentów na boisku, ale gramy u nich, polskich kibiców nie będzie, a Słoweńcy są nieobliczalni. Powinniśmy wygrać, tylko, że to nie zrobi się samo.
Nie dojadą?Eeee…Zobaczymy
Tyle ze Slowency moga wziac wszystkie bilety…
Zastanawia mnie taka spokojna pewność siebie naszych chłopaków. Beż fanfaronady i zarozumialstwa.
Właśnie ponoć wzięli wszystkie i ogłosili to w necie.
Sa mocni.Pytanie czy sa mocniejsi od presji i słowenskich kibicow…Mam nadzieje bo mecz z Niemcami to nie byl mecz mistrzowski…