Wygramy?

Widac od jakiegos czasu ze sukces ich nakreca.W grach zespolowych potrafia byc grozni dla kazdego…

1 polubienie

hmm. Przy stanie 0 : 2 w setach, słoweńscy kibice zmuszeni będą zrobić the Poznan. :rofl:

1 polubienie

Jak to kiedyś Górski powiedział

Gra się tak, na ile pozwala przeciwnik.

1 polubienie

Słoweńcy grają dobrze, ale Polacy mają jednak większą wartość. I szeroki skład.
Zobaczymy. Według mnie, powinniśmy wygrać.

1 polubienie

Po czwartym secie w meczu Serbia Ukraina było 90 do 95.
W tie breaku Serbowie nadrobili straty.

1 polubienie

.amen.

1 polubienie

Fakt.Taki Konarski jest dla mnie jednym z lepszych w naszej ekipie a wyjsciowym skladzie nie gra…
Kto wie czy od postawy zmiennikow nie bedzie wiele zalezalo…

1 polubienie

Słowacja od 4 lat gra w tym składzie, mają na koncie srebro z ME. Jeden z ich zawodników gra w Polsce, a chyba czterech w lidze włoskiej, Drużyna jest dobrze poukładana, są bardzo waleczni i wcale nie jest dziwne, że są w czwórce najlepszych. Mecz z Rosją pokazał, że naprawdę, wiedzą, jak grać w siatkówkę. W meczu z nami, dodatkowym atutem dla Słoweńców będzie kocioł, jaki w Lublanie stworzą kibice. Jeżeli nasi sobie z tym poradzą, udowodnią swą prawdziwą wartość.

Zwycięstwo nad Rosją i kibice dodadzą naszym rywalom skrzydeł. Należy je podciąć, tak, jak to zrobili Rosjanie w czwartym secie. Niestety, zabrakło im konsekwencji i siły, by to kontynuować, ale oni grali osłabieni brakiem dwóch podstawowych zawodników, a trzeci wchodził tylko na krótkie zmiany ze względu na kontuzję. Polski skład jest zdrowy i mniej zmęczony, ze względu na częste rotacje w meczach wcześniejszych. Na takie rotacje, Słoweńcy nie mogli i nie mogą sobie pozwolić, gdyż mają słabszych zmienników. Żeby wygrywać muszą większość meczu grać podstawowym składem.
Według mnie, wynik jest sprawą otwartą ze wskazaniem na Polskę.

I jak pięknie byłoby ugasić pod bałkańskim kotłem… :grinning:

3 polubienia

Właśnie wyczytałem, że z wejściówkami na mecz jest przekręt. Niby awaria komputera.
A chodzi o to, żeby nie dopuścić polskich kibiców na zawody. Ponoć będą też bilety dla Polaków, ale to jeszcze nic pewnego.

1 polubienie

A ja? Też oglądam siatkówkę :sleepy:
Jutro będzie się działo :wink:

2 polubienia

Ciebie też kocham. Nie jesteś ciućmokiem! :grinning:

1 polubienie

Mam nadzieję, bo żadnego meczu nie przepuszczę, a nawet oglądam przeciwników, żeby mieć ocenę sytuacji :wink:
Słowenia jest do ogrania na tym etapie na jakim są teraz Nasi i zdania nie zmienię :grinning:

2 polubienia

Za ten komentarz proszę o ramkę dla @Bocca-Lupo
No cóż będziesz to musiała sobie sama zrobić. A ramka musi być. :blush:

1 polubienie

Nie lubię sobie przyznawać wyróżnień :rofl:

1 polubienie

Nie to nie. :smile:
@okonek
Koleżanko oookoooneeeek!!! Proszę o ramkę dla Bocca-Lupo :blush:

2 polubienia

Cicho już pokolorowałam :rofl:

2 polubienia

Nie moja wina, że masz takie kompetencje.
A jak się należy, to się należy! :grinning:

1 polubienie

Z ciekawostek powiem, że wykupiłam specjalnie TV internetową dla męża, bo pojechał do Norków, a tam nie transmitują meczy siatkówki.
Następny zapalony kibic :wink:

3 polubienia

Porąbany naród. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

No i gralismy znacznie mniej setow od nich.Po tygodniu czy dluzej,grania,to tez moze miec znaczenie.