Wygramy?

A teraz…do 14!!!
I tak to jest z kobietami.Co odslona to inny obraz…

Kobita zmienną jest i basta! :grinning:

1 polubienie

Malgorzata Niemczyk twierdzila dzisiaj ze w 2003 Turczynki juz przed meczem swietowaly i to je zgubilo.
A ja sobie pomyslalem ze przy 2:0 tez moga sie pogubic…

Przelom mial miejsce w momencie gdy bylo 6:3 dla nas i z przestoju zrobilo sie …8:6 dla Turczynek…To sie zawsze zle konczy…

1 polubienie

Finału nie będzie. Nasze świetnie grały do połowy seta, i stanęły. Turczynki znów robiły, co chciały.

1 polubienie

Nie wiem co akurat dzisiaj,stalo sie ze Smarzek…Turczynki nie sa lepsze od Wloszek a jednak to one ja zatrzymaly…
Powtarzam do znudzenia.Bez stalego bloku ktory odstrasza przeciwnika,trudno o sukces…

1 polubienie

Konczcie turki wstydu oszczedzcie :rofl:

Ona jest już rozpracowana przez wszystkich. Ciągle robi to samo.

1 polubienie

Nie wiem,nie widzialem…
Natomiast jestem pewien ze ma kontrakt po tej imprezie,np. do Wloch,jak w banku.Zreszta ta druzyna sie rozjedzie i byc moze,to im pomoze…
Wydaja sie czasem takie nieopierzone…
Ciezko bedzie sie teraz dostac na igrzyska…
Cholera mnie bierze jak wpuszczaja tam jakies ogony z Afryki a z Europy tyle dobrych druzyn nie moze grac…

1 polubienie

Widziałem kilka meczy. Bardzo często jej bomby były skutecznie blokowane.

A Serbki, to cyborgi.

1 polubienie

Z tego co widzialem sila Serbek jest wlasnie w tym co jest nasza slaboscia.Brak przestojow,brak hustawki w przyjeciu i bardzo dobry blok.
Natomiast one,podobnie jak Serbowie,lubie puscic czasem cale turnieje jakby im nie zalezalo…
Tutaj maja juz igrzyska w kieszeni ale…Wydaje mi sie ze Turczynki jednak nie dadza im rady.
To zawsze jest kilka czynnikow ale normalnie dysponowana Serbia jesli sie nie da sprowokowac,powinna wygrac.

1 polubienie

Na podstawie tego, co dziś widziałem, Serbki powinny wygrać bez problemu, choć możliwe jest wszystko. Cała drużyna ma atomowy serwis, żelazny atak i takiż blok. Do tego grają kombinacyjnie, a dziś załamywały rywalki niesamowitym przyjęciem i obronami w polu. Dwie Włoszki niesamowicie serwowały, a Serbki brały to ze stoickim spokojem.
A same serwisem utrudniały grę przeciwniczkom, że o kilku pięknych asach nie wspomnę. Odpuściły trzeciego seta, miałem wrażenie, że specjalnie, choć tak nie było.

1 polubienie

Tak to wyglada po dotad rozegranych meczach.Ale stawka rosnie i nikt nie jest w stanie przewidziec,co sie bedzie dzialo w finale, w tureckim kotle.
Wystarczy iskra i kibole moga zamieszac…

1 polubienie

Kibice mnie dziś pozytywnie zaskoczyli. Doping podobny do naszego. Nasz chyba nawet lepszy.

1 polubienie

No skoro nasze pismaki nie szukaly wymowek…
Ale i tak im nie ufam.
Tam dominuja kibice pilkarscy bo czolowe kluby siatkarskie to jednoczesnie kluby pilkarskie jak Fenerbahce czy Galatasaray…
Oby potrafili takze przegrywac…

Ankara.
I po balu, panno Lalu.

1 polubienie

To bylo przynajmniej troche gry…O 3 miejsce wiadomo ze gra sie bez przekonania gdy marzylo sie o czymś innym…
Natomiast koszykarze sie skompromitowali.26 punktow to mozna dostac od Amerykanow a nie od druzyny ktora raczej nie jest lepsza od Rosji…
Ech te nasze aspiracje…
Majka przynajmniej walczy do konca…Dzisiaj znowu niezle pojechal.

1 polubienie

Myślę, że pod względem umiejętności naszych pań, to czwarte miejsce w Europie jest maksimum ich możliwości. Drugie było w zasięgu, ale oddały je prawie za darmo Turczynkom. Potencjał jest, zobaczymy, czy zostanie wykorzystany?

1 polubienie

Tak.Na chwile obecna,to wlasciwe miejsce ale sporo zalezy czy gramy u siebie czy na wyjezdzie.
Ta druzyna jak zaskoczy,gra wspaniale.Po mistrzowsku.Tyle ze niestety,czesciej ma przestoje…

1 polubienie

A jutro następna wtopa z Austrią?

1 polubienie