Wygramy?

Nie sadze…Ale moze byc nudny remis bo ta ekipa jest poza jakims rytmem i nie masz pojecia przed meczem,kto zagra a kto przejdzie obok…Gwiazdy,psia krew…

1 polubienie

Noo i tak jak mówiłem… 3 1 dla Serbii xd

1 polubienie

Na dzisiaj,najstabilniejsza i najwiecej potrafiaca ekipa.Ale na igrzyskach moze byc roznie.Zreszta na ogol tak jest.

1 polubienie

A jednak 2 2…?? Co jest? Co się co się… xd

No chyba sie pospieszyles…Specjalnie przelaczylem kolarstwo na moment,na wiadomosci a tu…ze mecz trwa.

Taa napisałem to przy 21 21

Tak, jak przewidywałem. Na Serbki nie ma mocnych. Ale i Turczynki niesamowicie mi zaimponowały. Takich warunków Serbii na tym turnieju nikt nie postawił. Piękny mecz, wspaniała gra, niebotyczny poziom. Wiadomo, własny teren i możliwość złota, to motywowało zawodniczki tureckie, umiejętności też wielkie. Ale na Serbki to troszeczkę za mało. Kosmiczny zespół, te Serbki.

A Polki? No cóż, wdarły się na salon, ale tam trzeba trochę więcej, niż to, co potrafimy, Na szczęście, to młody zespół z przyszłością i ogromnym potencjałem. Zrobiły, co mogły, więcej się nie dało.

1 polubienie

Odrobina wiecej zminej krwi i czwarty set z Turcja byl spokojnie do wygrania.Przestoje w grze…
To jest u nas jak nieuleczalna choroba…

1 polubienie

Właśnie, czasem ogarnie je jakaś bezradność. Oddają wtedy punkty za darmo, by potem gonić.

1 polubienie

Dzisiaj sport nie wybacza slabosci…
Wczoraj Nairo Quintana mial jeden slabszy dzien…Stracil nie tylko do Majki 40 sekund ale nieco wiecej do Valverde i Roglica…
I to jest dla niego koniec walki o triumf we Vuelcie.
W druzynowych mistrzostwach,kazde potkniecie poza grupa eliminacyjna,oznacza koniec turnieju…
Na przestoje mozna sobie pozwolic tylko w grupie,gdy mozna jeszcze kalkulowac i gdy jest z kim,odrabiac straty…

1 polubienie

A nasze patałachy wczoraj odniosły sukces, remisując z Austrią. Żeby nie Fabiański, sukcesu by nie było. :rage:

2 polubienia

Dziwnie ten Brzęczek układa drużynę. Z naszych dobrze grali: Lewy, Grosik i Krycha. Ale, co z tego? Lewandowski, zamiast dostawać piłkę od swoich i strzelać, musiał ją wydzierać rywalom i podawać swoim, a ci i tak nie wiedzieli, co z tą piłką zrobić. Grosicki szarpał po swojemu i był dla swoich za szybki. Krychowiak też nieźle zagrywał, ale reszta jest milczeniem, wstydliwym milczeniem. Wywalczył nawet rzut karny, ale ślepy sędzia tego nie widział.
Fabiański, jedyny, który nie zawiódł i bronił świetnie, ale on nie jest od gry w polu i strzelania goli. Nie licząc tego nieuznanego karnego,to bramkarzowi zawdzięczamy szczęśliwy dla nas remis.

Coś mnie się wydaje,
że Brzęczek do brzęczenia się nadaje,
a nie ma trenera,
bo bierze mnie już cholera!

1 polubienie

Ja tam na piłce to znam się jak kura na pieprzu - ale z tego co czytam Polska ma niezłych zawodników, w końcu, nie umieć z tego sensownej druzyny?
To się gość na selekcjonera nie nadaje.

1 polubienie

Ja tego nie rozumiem, mówiąc szczerze. Takich piłkarzy nawet pan Górski nie miał. Większość stała się sławna, dzięki niemu. A Brzęczek ma światowe gwiazdy, ale nie ma drużyny.

1 polubienie

Wy madrzejsi, co to za mecz dzis Polska Hiszpania? Warto sie pokazywac w miejscu publicznym typu zaprzyjazniony bar bez ryzyka, ze znowu “nic sie nie stalo…”

2 polubienia

Najgorsze jest to ze oni bezpodstawnie,zakladaja zwyciestwo na Łotwie.Owszem,Łotwa gra beznadziejnie ale…My juz miewalismy z nimi klopoty i przy takiej grze jak wczoraj,nic mnie nie zdziwi…

1 polubienie

Boniek pod jednym wzgledem,niczym sie nie rozni od reszty…Chce sie otaczac kolegami i nie wywalac pieniedzy na obcego…
To kto teraz z rodzimą “myślą trenerską”?Michniewicz?

1 polubienie

Bo to jest sport druzynowy.Rolą trenera kadry nie jest nauka gry ale selekcja.I jakas myśl ktorą sie wpaja.
Natomiast zawodników wychowuja kluby.
Brzeczek,jak slusznie pisze Tomaszewski,tego nie rozumie.I nie potrafi czytac tego co ma…

1 polubienie

To jest KOSZYKÓWKA tym razem:))
I szanse Polaków są mniej wiecej,na 10%.
Moim zdaniem,to byłby cud i nie ma co przesadzac z oczekiwaniami.Nasi koszykarze zrobili juz bardzo dużo ale to jest jednak inny świat.

1 polubienie

Podobnie, jak z siatkarkami.

1 polubienie