Czy już tylko wpis na “FB” czy zwykły sms wystarczy? To samo z życzeniami urodzinowymi? Kto z was jeszcze wysyła kartki pocztowe?
Pewnie tylko dla babci czy nauczycielki, by się ucieszyły…( pomijam, że można zrobić samemu, jak jedna userka tu, ja też kiedyś robiłam raz jak wysłałam przyozdobioną kopertę moimi malunkami, to aż żartobliwą “naganę” dostałam od tego kogoś, podobno matka kolegi wstydziła się takie coś odbierać od listonosza hahaha a tam jakieś motylki, kwiatki, naklejki moja tfurczość hehe
Na razie to czekam na wakacje…
Pocztowki rzadko wysyłalem kiedykolwiek.Jesli juz to pisalem listy.Juz ponad rok nic nie napisalem…
Natomiast fejs to ewentualnie zdjecia.Nawet lubie tworzenie zestawów-albumow.
Ani sms, ani tym bardziej fb ;(
Z wakacji to różnie, raczej nie wysyłam, tylko robię (najbliższym) po powrocie swoją kartkę, Lo, czy albumik.
Imieninowe, urodzinowe, ślubne itp - wysyłam i to tylko własnoręcznie robione, najczęściej personalizowane.
Trochę bez sensu skoro wszystkie zabytki można sobie w necie obejrzeć,
a swoje odbicie w lustrze zobaczyć.
Świąteczne życzenia jeszcze wysyłam,bo i kilka osób-prawdziwych seniorów jeszcze żyje.
Na życzenia nikt specjalnie nie czeka,na inne formy pamięci-być może…
Wysylam kartki do znajomych do Polski na swieta, urodziny i takie tam. Pocztowki czasami, ale zazwyczaj nie mam czasu szukać poczty zeby je wyslac.
Moj brat tydzień temu dostał kartkę urodzinową, którą wyslalam mu… w lutym.
Tam to naprawdę nie wiem,po co ludzie jeżdżą?
Ale CZŁOWIEK-ciekawski z natury chce wszędzie swoje stopy postawić,
gorzej gdy zostawia nieciekawy “ślad”…