YEBBAĆ PIS! Bez żadnych gwiazdek!

Liczyć, to oni liczą. Ostatnio w obajtkach…

2 polubienia

Kto wie czy te obajtki nie sa dla wielu pewniejsza waluta niz bitcoin?

Postaram się Ci wytłumaczyć prostymi słowami co się w środę wydarzyło.

Załóżmy, że grasz w Lotto, i w dniu losowania okazuje się, że trafiłeś szóstkę. Ale po chwili przychodzi pani witek i ogłasza, że pan kurwisz pomylił się przy zakreślaniu numerów i losowanie będzie powtórzone. Oczywiście tym razem nie wygrywasz.

Ty sobie nie zdajesz sprawy jakie zagrożenie niesie za sobą to co zrobił PIS. Co dalej? Przegrają wybory, do będą powtarzać do skutku?

9 polubień

Napisałem, to bardzo wyraźnie powyżej. To jest współczesne liberum veto.

4 polubienia

Krótkie podsumowanie Pawła Kukiza sprzedawczyka:

1 polubienie

Widać, że policjanci nie wiedzieli co robią :confused:

@anon52897632 jestem w objeciach anomalii pogodowej Lucyfer.
@Devil Lucek zatęsknił?
@anon52897632 jek latwo czlowieka golymi zabic jak nie jestes zaskoczony to ja wiem jak latwo zamiast obezwladnc i doholowac do brzegu utopic sie razem?

1 polubienie

Dobre podsumowanie. Tym razem lepsze niż w faktach

Porąbali Cię

Mnie ? A czemu ? Wiadomo nie od dziś, że polska policja jest mało wyszkolona, a potem dochodzi do takich sytuacji jakich dochodzi i się dziwią, że wśród Polaków istnieją takie hasła jak JP czy HWDP :confused:

Nie mam pojęcia czyja to wina. Być może polityków, którzy nie dofinansowują policji tak samo jak służby zdrowia :confused:

Do policji są prawdziwe łapanki. Coraz mniej jest chętnych a coraz większe potrzeby. Okres szkolenia policjanta został w ostatnich latrach skrócony do minimum, co musi sie odbić na jakości ich działań.

1 polubienie

Potrzeby coraz większe bo niezadowolenie społeczne coraz większe czy jak ?

Dokładnie. Każda najmniejsza demonstracja jest obstawiana milionem policjantów. Słynną Babcię Kasię śledziły kiedyć cztery radiowozy i kilkunastu pieszych psów.

3 polubienia

Idą w ilość zamiast jakość… Musi przyjechać z 40 policjantów, żeby obezwładnić jedną osobę czasem :confused:

A na filmach i serialach zazwyczaj są w dwójkę, ewentualnie czwórkę haha :smiley:

1 polubienie

Jak widzę polską policję w takich sytuacjach to strach pomyśleć w jakim stanie jest Wojsko Polskie :thinking:

1 polubienie

Lapanki? Znasz znaczenie tego slowa?

Oj tam, oj tam…, to metafora była… :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Polski Ład = Polski Wał :confused:

1 polubienie

Pisowski.

1 polubienie