Z okazji dzisiejszego dnia życzę Wam tego, czego sami sobie życzycie i wzajemnie

29 stycznia jest obchodzony Międzynarodowy Dzień Walki z Mobbingiem. @Devil nie daj się, zrób im też.

1 polubienie

Mobbing to choroba kapitalizmu.

2 polubienia

I tu sie kolego mylisz. Tylko karanie za mobbing jest wspolczesnym wynalazkiem i o do tego lewackim wedlug wiekszosci szefow.

4 polubienia

Więc dziś nie wolno myć podłogi? :slight_smile:

A powiem Wam, że elementem mobbingu są takie Brajany.
https://kryminalne.o2.pl/informacje/bojka-nauczyciela-z-uczniem-w-kolbuszowej-policja-i-kuratorium-badaja-sprawe-7119494022454048a
Niestety pewnie nauczycielowi się oberwie za to, że chronił dobro wspólne, gdy Brajan chciał sobie pokopać drzwi z dykty robione.

1 polubienie

A jakiej narodowosci byl uczeń?
I czy rodzice byli trzeźwi?
Szkoda belfra, że go poniosło.

1 polubienie

Podobno Brajan.

Rodzimy gagatek?

1 polubienie

Na szczęscie nigdy nie doświadczyłęm mobbingu

2 polubienia

Jak to zrobiłeś?

Przecież to nie ja stosowałem mobbing. To nikt inny nie stosował wobec mnie.
No, może nie licząc jednej paniusi z biura, która robiła mi niechciane awanse, ale w sposób dość kulturalny.

4 polubienia

Niechciane awanse to nie mobbing.
To w zaleznosci od sposobu i intensywnosci nękanie, molestowanie, napastowanie lub wykorzystanie seksualne.
Problem ciagle zamiatany pod dywan, duch pani Dulskiej czuwa.

1 polubienie

No wiesz, to tak nie działa. Niektórzy próbują ile można, nawet, gdy się im stawia granice. Na tym to polega. A w gębę dać nie można.

U mnie wystarczył brak zainteresowania.

2 polubienia

Eee tam, mozna i to nawet skuteczne bywa…

Ale ja mam na myśli prześladowanie psychiczne.

A to nic takiego mi sie nie przytrafiło. Może co najwyżej, żona trochę? :slight_smile:

1 polubienie

może działała jej wtedy sieć spoczynkowa mózgu, gdy Cię prześladowała trochę (DMN - nie mylić z DNS) …to jest ta sieć potrzebna do tego, żeby nadawać sens

1 polubienie

A ja myślałem, że to sieć aby faceta usidlić! :slight_smile:

3 polubienia

Twój komentarz aż nadto dobitnie świadczy, że nie żyłeś w socjalizmie.

4 polubienia