Zaszczepieni Celebryci :)

Po zmianie oddamy jeszcze więcej :wink:

2 polubienia

Oddawanie już idzie pod wielką parą i będzie jeszcze się rozpędzać. Ekonomia, to matematyka czyli 2+2 jest zawsze 4. Dzięki pisowskiemu kupowaniu sobie władzy, spłacać to będzie kilka pokoleń, niezależnie kto rządził będzie.

3 polubienia

@birbant, trzeba umieć słuchać tych, którzy (błędnie) przez wielu uznawani są, za
niegodnych posłuchu.

2 polubienia

Też. Ale miałem co innego na myśli. Po prostu mam pewne dojścia informacyjne. Ma się rodzinę, dobrych znajomych, niektórzy są blisko obecnej władzy… i takie tam…

2 polubienia

nie przeczytam tego, bo ta strona nie pozwala mi wybrać jakie cookie chcę udostępnić. Każe mi zaakceptować wszystko :slight_smile:

A moim zdaniem to po prostu wykorzystali okazję i walą w celebrytów. Ta władza nie lubi inteligencji i artystów. Dodatkowo coś pójdzie nie tak ze szczepieniami, to się wskaże sabotażystów, którzy kradną ludziom szczepionki.

6 polubień

Jak dla mnie, mogą kraść, łącznie z moją.
Nie jestem nią zainteresowana :wink:
Co do reszty się zgadzam. Gdyby było inaczej, przestaliby promować Zenka.
Póki kilka milionów ludzi dobrze się bawi przy muzyce disco polo, nie neguję tego, ich prawo i wybór.
Ale jakieś granice przyzwoitości muszą być.
Teraz wygląda to tak, jakby tylko Martyniuk był wyznacznikiem “kultury i sztuki”.

2 polubienia

Mamy ministra kultury, który mówił: Nie będzie sobie ktoś mówił co myśli, tylko dlatego że jest aktorem znanym… Powiedział też coś o tym że artyści nie mogą przekraczać granic.
Może u Gomułki by się taki minister ostał, bo u Gierka już na pewno nie.

3 polubienia

Dla mnie to trochę absurdalne, bo z jednej strony marudzi się, że ludzie nie chcą się szczepić, a z drugiej strony marudzi się, bo ludzie się zaszczepili.

5 polubień

Myślę, że kto, jak kto, ale Janda palca by nie przyłożyła do popierania Pis-u. Zaszczepiono także jej córkę, też jest celebrytką? Nie znam. Nowy zawód! W dalszym ciągu uważam, że to niesmaczne, bo w szpitalu nie zaszczepiono wszystkich chętnych, więc towar by się nie zmarnował.

3 polubienia

Respiratorow do tej pory nie rozliczyli, a kto i ile przytuli nie tyle na zakupie szczepoinki - bo to idzie centralnie przez UE, ale na jej przechowywaniu i dystrybucji to sie nigdy nie dowiesz…

3 polubienia

Taaaa, szef TVN to największy celebryta.

Tłumaczenie aktorów jest żenujące, gdyby miała być promocja, to by zapowiedziano i zaszczepiono na wizji, a nie cichcem, bo środowisko wystraszyło się po śmierci Machalicy.

Jak rzadko, zgadzam się z panem byle-Jaki

4 polubienia

A skad oni wszyscy tacy PRO???
Nie dalej jak tydzien temu,wszyscy byli przeciw bo"szczepionki bada sie latami" :roll_eyes:

4 polubienia

Ci szczepieni, akurat nie byli anty. Według mnie, to jest gównoburza i próba odwrócenia uwagi publicznej od istotnych problemów.

4 polubienia

Próba odwrócenia uwagi owszem, ale nie gównoburza,.

1 polubienie

Zwłaszcza, że szef TVN podsunął jeszcze do szczepienia 20-to letniego syna :frowning:
Jedynie Maria Seweryn zdobyła się na słowa przeprosin, zawiozła ojca na to szczepienie i … zaproponowano jej przyjęcie szczepionki.

4 polubienia

No wlasnie mowie ze sa nagle pro…
Jak kazdą burze w Polszy,trzeba przeczekać…
Czasem ciesze sie ze jestem daleko…

2 polubienia

Wobec prawdziwych problemów, jakie nadchodzą jest to nieistotny drobiazg. W ogóle nie zagłębiam się w to. Zaczyna się polskie dzielenie włosa na cztery.

2 polubienia

Nie byli anty, czyli byli pro. Więc nie są nagle pro.

1 polubienie

Janda nie jest anty??? Jest bardzo anty i wyraża to w chamski sposób. Niestety, tym właśnie zraziła mnie do siebie.

2 polubienia