Po zmianie oddamy jeszcze więcej
Oddawanie już idzie pod wielką parą i będzie jeszcze się rozpędzać. Ekonomia, to matematyka czyli 2+2 jest zawsze 4. Dzięki pisowskiemu kupowaniu sobie władzy, spłacać to będzie kilka pokoleń, niezależnie kto rządził będzie.
@birbant, trzeba umieć słuchać tych, którzy (błędnie) przez wielu uznawani są, za
niegodnych posłuchu.
Też. Ale miałem co innego na myśli. Po prostu mam pewne dojścia informacyjne. Ma się rodzinę, dobrych znajomych, niektórzy są blisko obecnej władzy… i takie tam…
nie przeczytam tego, bo ta strona nie pozwala mi wybrać jakie cookie chcę udostępnić. Każe mi zaakceptować wszystko
A moim zdaniem to po prostu wykorzystali okazję i walą w celebrytów. Ta władza nie lubi inteligencji i artystów. Dodatkowo coś pójdzie nie tak ze szczepieniami, to się wskaże sabotażystów, którzy kradną ludziom szczepionki.
Jak dla mnie, mogą kraść, łącznie z moją.
Nie jestem nią zainteresowana
Co do reszty się zgadzam. Gdyby było inaczej, przestaliby promować Zenka.
Póki kilka milionów ludzi dobrze się bawi przy muzyce disco polo, nie neguję tego, ich prawo i wybór.
Ale jakieś granice przyzwoitości muszą być.
Teraz wygląda to tak, jakby tylko Martyniuk był wyznacznikiem “kultury i sztuki”.
Mamy ministra kultury, który mówił: Nie będzie sobie ktoś mówił co myśli, tylko dlatego że jest aktorem znanym… Powiedział też coś o tym że artyści nie mogą przekraczać granic.
Może u Gomułki by się taki minister ostał, bo u Gierka już na pewno nie.
Dla mnie to trochę absurdalne, bo z jednej strony marudzi się, że ludzie nie chcą się szczepić, a z drugiej strony marudzi się, bo ludzie się zaszczepili.
Myślę, że kto, jak kto, ale Janda palca by nie przyłożyła do popierania Pis-u. Zaszczepiono także jej córkę, też jest celebrytką? Nie znam. Nowy zawód! W dalszym ciągu uważam, że to niesmaczne, bo w szpitalu nie zaszczepiono wszystkich chętnych, więc towar by się nie zmarnował.
Respiratorow do tej pory nie rozliczyli, a kto i ile przytuli nie tyle na zakupie szczepoinki - bo to idzie centralnie przez UE, ale na jej przechowywaniu i dystrybucji to sie nigdy nie dowiesz…
Taaaa, szef TVN to największy celebryta.
Tłumaczenie aktorów jest żenujące, gdyby miała być promocja, to by zapowiedziano i zaszczepiono na wizji, a nie cichcem, bo środowisko wystraszyło się po śmierci Machalicy.
Jak rzadko, zgadzam się z panem byle-Jaki
A skad oni wszyscy tacy PRO???
Nie dalej jak tydzien temu,wszyscy byli przeciw bo"szczepionki bada sie latami"
Ci szczepieni, akurat nie byli anty. Według mnie, to jest gównoburza i próba odwrócenia uwagi publicznej od istotnych problemów.
Próba odwrócenia uwagi owszem, ale nie gównoburza,.
Zwłaszcza, że szef TVN podsunął jeszcze do szczepienia 20-to letniego syna
Jedynie Maria Seweryn zdobyła się na słowa przeprosin, zawiozła ojca na to szczepienie i … zaproponowano jej przyjęcie szczepionki.
No wlasnie mowie ze sa nagle pro…
Jak kazdą burze w Polszy,trzeba przeczekać…
Czasem ciesze sie ze jestem daleko…
Wobec prawdziwych problemów, jakie nadchodzą jest to nieistotny drobiazg. W ogóle nie zagłębiam się w to. Zaczyna się polskie dzielenie włosa na cztery.
Nie byli anty, czyli byli pro. Więc nie są nagle pro.
Janda nie jest anty??? Jest bardzo anty i wyraża to w chamski sposób. Niestety, tym właśnie zraziła mnie do siebie.