Zgadza się.
W sumie to najlepiej być po prostu zdrowym człowiekiem.
I takim który pilnuje swojego ciała,swojego łóżka, swoich dzieci itd.itp.a to jak wygląda i żyje ktoś inny,powinno to każdego gowno obchodzić.
Ja obstaje przy tym że z nadwagą trzeba walczyć, jeść też lubię i walczę całe życie, raz jestem chuda, raz nie i co zrobię ? Ale to nie jest tak że jestem fajniejsza jak jestem większa a bardziej cipowata jak chuda
Zgryźliwi ludzie są wtedy jak zawiodą samych siebie i wiedzą że dali dupy, że nie dotrzymali jakiś postanowień.
Na kobiety zwykle źle działa zmiana rozmiaru i jeśli ona naprawdę się duża nie akceptuje to tym bardziej z nadwagą będzie nieszczęśliwa i zła.
A faceci ? Zawsze chillout, ci to zawsze sa piękni i niczym się nie martwią
Bo lepiej być młodym, szczupłym, zdrowym, niż starym, grubym i chorym.
Bo lepiej być młodym gniewnym niż starym wku***ym.
Ale ponoc tylko z mlodych gniewnych,wyrastaja starzy wkur…wieni))
W chwili obecnej oficjalnie na swiecie znajduje sie ok.20 000 glowic jardowych gotowych do odpalenia.
Istotne jest jak zostana zdetonowane,te glowice,jezeli w powietrzu,zabija tuyko zycie na ziemi,jezeli na powierzchni zimi,moze dojsc,do jej unicestwienia.a jest tez mozliwosc detonaci pod ziemia
20kiloton zdmuchnelo cala Hiroszime,16kiloton Nagasaki
Obecne glowice maja minimum 200kiloton jedna
Sa tez o sile wielu magaton
Typowy brak wyobraźni daje rezultat przetrwania życia po po wojnie atomowej.
Po swiatowym konflikcie nuklearnym,moze gdzies w podziemiach kopaon glebinowych,ktos by sie uchowal,jezeli jie aabilo by gonpr9miejiowanie,brak zywnosvi i zima nuklearna trwajaca niczym zlodowacenia
A gdyby prawie jedoczesmie zdetonowane obecny arsenal nuklearny ,nie koniecznie ziemia by wytrzymala.
Na pewno taki wariant podziemny jest przygotowany. Ale nawet, gdy zda egzamin i nie zostanie zasypany, to i tak nikt stamtąd na powierzchnie nie wyjdzie. Promieniowanie, to ponad 1000 lat, odcięcie od Słońca ok 100. O innych, nie wspomnę…
Taka woina moze tez spowodowac,wybicie z orbity ziemi,a wtedy juz nawet swiety boze,nie pomoze.
No i pytamie,czy ta oficjalna liczba glowic,jest prawdziwa.
W okresi3 zimnej wojny,takich glowic bylo ok.65 000
Jest jeszcze sporo innej broni zmagazynowanej, jak chemiczna, biologiczna, neutronowa.
Przecież i ona zostanie użyta.
Też czytałem o możliwości wytrącenia z orbity, ale gdyby wszystko naraz w jednym czasie wybuchło, to taki scenariusz jest możliwy.
Szczerze ? to ja nie widzę żadnych plusów nadwagi, no może dwa maleńkie, cycki robią się fajne i zmarszczki szybko się nie pojawiają.
Info z pierwszej ręki
Ano wladmie,wszystoo jest mozliwe,
Wez zwykly proch,gdy go rozsypiesz i podpalisz,bedzie tylko kupabogjia,podobnie trotyl.
Ale umiesc yo w otworze,wywierfonym w skale,rozsadzi ta skale.
A przeciez sa rakiety penetrujace,ktore detonuja swoj ladunek dopiero na okreslonej glebokosci,co wielokrotnie zwieksza sile wybuchu.
A tak na marginesie, ta flaga / reklama wysp dziewiczych to celowo? Prawiczkiem jesteś?
Czytam Twój @anon70601590 temat i też chciałbym się wypowiedzieć, ale cóż ja mogę sensownego napisać na 136 pozycji. Wszystko zostało już powiedziane, nawet o dinozaurach, o atomowym zniszczeniu naszej ziemskiej kuli. Padły osobiste przytyki, nawet główny prowokator zwąchał i znalazł się na miejscu.
Więc ja nic nie powiem tylko życzę Ci i wszystkim innym, aby sprawy tuszy nie mąciły Wam spokoju ducha i dobrego samopoczucia, nie wpływało na postrzeganie świata. No i jeszcze zdrowia Wam życzę.
Hahaha sprawy mojej tuszy na szczęście nie spędzają mi snu z powiek
Tak, prawiczek, oczywiście
Widzę, że rzuciła się ma mnie cała obrona tłustych ludzi i wyznawcy zniszczenia Ziemi na kawałki " Nie słyszeli chyba o zderzeniach planet, która wytwarza taka energię, że nawet miliardy bomb atomowych tej sile nie dorownaja, @birbant khem, khem.
Życie, to nie gierki komputerowe. Nie moja wina, że ci się myli. @Kacper_Jagielski
khem, khem.
Jakie gierki… Przecież gdyby nie Thea, nie byłoby Cię dzisiaj tutaj, a jakoś Ziemia nie “rozsypala się na kawałki”, a to niewyobrażalnie ogromna siła. Przestań polegać na swoich przydupaskow i doksztalc się w tej dziedzinie