Zgadzacie się ze mną, że ta cała rzekoma pandemia COVID-19, to zwyczajna

ściema, to bezczelne, obrzydliwe ogłupianie i szkodzenie ludzkości przez oszukujących, kapitalistycznych decydentów, bo gdyby tak nie było, to sami Chińczycy nie opanowaliby takiej epidemii, ale musieli się połapać, że walka z taką rzekomą epidemią, to oczywista bezmyślność, bo po pierwsze, wszyscy ludzie i tak muszą odejść z tego świata po oka-mgnieniowym (na przeciwko wieczności) życiu, po drugie, taka walka z patogenami prowadzi do oczywistej degeneracji ludzkości, po trzecie, ludzie, z Chińczykami na czele, odżywiają się tak fatalnie i szkodliwie dla zdrowia, że jak tego nie zmienią, to nic im nie pomoże?

Posłuchajcie wypowiedzi Wojtka Brzozowskiego, a nie różnych płatnych szubrawców

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie nt. temat

0 głosujących

No i gdzie są miliony chorych i tysiące zmarłych na zwyczajną grypę sezonową? Wyparowali czy wyemigrowali na Marsa?

Obywatelu nie pieprz bez sensu

3 polubienia

N.P.B.S.

7 polubień

obraz

6 polubień

Uważasz że brednia: ściema,ściema,ściema,ściema,ściema,ściema,ściema … powtórzone przez Ciebie po tysiąckroć ciałem się stanie?

4 polubienia

Przy twojej i okonka podatności na ogłupianie, i tak niczego mądrego nie zrozumiecie…

A idiotyzmy o rzekomej pandemii COVID-19, są codziennie w ogłupiających mediach powtarzane miliony razy.

A ty dowodzisz że od tych ogłupiających mediów nie jesteś mądrzejszy.

3 polubienia

Nie. Nie zgadzam się. Przeszłam covid. Jak i cala moja rodzina. Jak i wiele z moich koleżanek z pracy. Lekko lub średnio. Lub ciężko. Mój tato zmarł. Ten cały coronniwirus to nie jest niestety ściema.

7 polubień

Znaczy Chiny na początku były w kwestii covida tak zakręcone jak my teraz. Burdel i chaos.

1 polubienie

Czekam już trzy godziny na kogoś, kto się zgodzi …

Na razie nikt. Nie trać nadziei harmonik.

4 polubienia

A gdzie się podziały miliony chorych i setki tysięcy zmarłych corocznie na zwyczajną grypę sezonową, wyparowali? Zanikła zwyczajna grypa sezonowa? Z jakiego powodu? Czy nie mogło tak być, że szczepienia przeciw grypie sezonowej osłabiły populację, przydając “złośliwości” znanym wirusom? A wiesz, jak ludzie trują się niewłaściwym odżywianiem? To też wina koronawirusa SARS-CoV-2?

Tak. Masz rację. Na różne rzeczy ludzie chorują i umierają. Ale w tym roku jest 100%wiecej zgonów niż w roku 2019. I covid tu raczej nie pomaga.

1 polubienie

Moje pytania nie liczą na poparcie, lecz testują populację z oświecania, pobudzania do refleksji. Czyli są to tzw. pytania i sondaże retoryczne.

Wiesz, mam nadzieję, że by badania były rzetelne, potrzebna jest odpowiednio duża populacja? Odpowiedzi też powinno być sporo. Mamy jednak czas. Poczekajmy …

Niestety, ale bardzo mijasz się z prawdą. Wg GUS, w tym roku zmarła w tych samych okresach lat ubiegłych całkiem podobna ilość osób, a nawet mniejsza. Przytaczałem tu te dane. Mogę je odszukać.

Rozwiazalam, :space_invader::space_invader::space_invader:

3 polubienia

Tu masz taki wykres dla Hiszpanii. Niebieska przestrzeń zawiera liczbę zgonów danego tygodnia na przestrzeni ostatnich 20 lat. Linia czarna - zmarli tylko w tym roku. Jakoś dziwnie odstaje od średniej i to w górę, prawda? Pamiętasz jeszcze coś z matematyki i ukłądu współrzędnych?

5 polubień

Brawo! Aż mi się chce papę drzeć na cały regulator:

I tak z 10 razy! :sunglasses:

1 polubienie

Herbu nie kojarze

2 polubienia