Znaleźliście się kiedyś w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiednim czasie?

W jakim celu edytujesz swoje wypowiedzi ? Boisz sie bana ?

Wcześniejsze mi skasowano, a to chciałem dodać zaraz po poprzednim komentarzu. Jak widać, poprawność polityczna tutaj też się wkrada

Myślałem że za kozła ofiarnego wezmą tych co robili ten krzyż albo łańcuchy.

Krzyż też już chcą ściągnąć. Nie wyobrażam sobie Giewontu bez krzyża. Może niech zrobią plastikowy ?:slight_smile:
Śmiechy, śmiechami ale prokuratura tak naprawdę bedzie badała to jak ludzie zachowywali sie miedzy sobą i czy na pewno dostali należna pomoc.

w cywilizowanych krajach takie miejsca sa z reguly z limitowana iloscia odwiedzin - np. jak chcielismy sie wybrac na Teide to trzeba bylo zglosic w necie lub odobiscie w Oficina de Turismo - wykupic bilet, nasz jeszcze obejmowal bilet na kolejke linowa do podnoza wlasciwego szczytu - i jak zla pogoda to cie nie wpuszcza na szlak. owszem ryzyko wpisane - pieniadze oddadza. nie wiem jak jest teraz,bo to jednak bylo wiele lat temu. teraz to pewnie tylko przez net…
ludzie to sa przeciez gory, tal samo jakby tlumaczys, ze w nawet nieduzej rzece. jeziorze czy morzu mozna sie utopic, a na bagnach skonczyc bez szans znalezienia, bo wciagnie.

2 polubienia

Ja na Teide wchodzilem [i wjezdzalem] bez specjalnych problemow.Ale faktycznie,tam pogoda wlada niepodzielnie i nie ma"zmiluj"…

2 polubienia

ja tam bylam kilkanascie lat temu.

I jeszcze się dostanie ratownikom :wink:

1 polubienie

Zapewne bedą zeznawać. Nie ma co. Ratujesz ludzi w dzień i w nocy, potem sie z tego tłumaczysz.

1 polubienie

Absurd. Ale ktoś musi być winny. Ciekawe co teraz? Limity wejśc? Usunięcie łańcuchów? Płacenie z własnej kieszeni za podobną akcję?

Kasiu, pana Jezusa ukrzyżowano na drewnianym.

1 polubienie

Można jeszcze dmuchany pier*ć.

1 polubienie

Zajebisty pomysł !
Taki wielki dmuchany krzyż tańczyłby z wiatrem.

3 polubienia

I jakie to tanie. Jezusa się domaluje i będzie git.

2 polubienia

Ty jesteś genialny.

1 polubienie

Apropos, wiedzieliście że jest dmuchany kościół a w nim dmuchane obrazy, dmuchane krzyże, dmuchane zakonnice… ?

2 polubienia

Szczyt kiczu.
Taca też dmuchana?

2 polubienia

Pierwsze słyszę o tym.

1 polubienie

Jak to wiater porwie razem z owcami to będzie na pana boga.

Przy okazji szukania dmuchanego krzyża na Giewont natknęłam się na dmuchany kościół, hahaha.

1 polubienie