Widać średnio ogarnięty naród …
A Hiszpanie pod tym względem są lepsi ?
Widać średnio ogarnięty naród …
A Hiszpanie pod tym względem są lepsi ?
Dlaczego nieogarniety?
Trochę maminynkowy … Tzn. Ok! Można powiedzieć, że oszczędny bo jednak wyprowadzenie się od rodziców kosztuje, ale że im wygodniej nie pracować ?
Rozumiem tak z kilka lat, ale chociaż się uczyć albo coś …
Myślisz, że Hiszpanie są jednak lepiej ogarnięci (tak statystycznie …) ?
Nie wiem.
Ja tam wierzę, że:
Na morzu Egejskim mieszkają sami geje XD
Na wyspie Lesbos żyją same lesby XD
A na wyspie Kreta mieszkają kretyni XD
Jaka ta Grecja kolorowa hehe XD W sumie homoseksualizm dla starożytnych Greków był czymś absolutnie naturalnym i normalnym, więc kto wie … XD
To tak humorystycznie ode Mnie
LGBT u zaraju naszej cywilizacji bitches!
Raczej to drugie.
Wierzę,że zestresowanych ludzi łatwiej zmanipulować…
Że dla kasy niektórzy są gotowi na wszystko…
Że jeśli nie zlikwiduje się problemu plastiku,to zostanie po nas-LUDZIACH -pamiątka…
Ostatnio słyszałam takich…ten moment, kiedy przechodzisz koło szkoły, a tam stoi jakaś matka z dzieckiem z drugą matką z dzieckiem i rozmawiają…i jedna, że ona strasznie kaszle, pół nocy nie spała, bo ją męczył kaszel, ale napiła się syropu z kodeiną i na razie nie kaszle, i całe szczęście, bo gdyby ktoś usłyszał, że kaszle, to jeszcze by ją wysłali na jakieś badania i kazali brać jakieś świństwa, robili jakieś wymazy a fee. I ostatnio na weselu była, jeszcze by zepsuła miesiąc miodowy młodej parze, gdyby wyszło, że coś ma…
Perfidnie podsłuchałam tę panią, bo akurat na kogoś czekałam w okolicy, a potem obeszłam ją na wszelki wypadek łuczkiem😅
Ale znam takie indywidua: koronawirusa nie ma, w sumie to w ogóle żadnych wirusów nie ma, szczeoionki powodują autyzm, 5G zabija, LGBT zatruwa umysły, ewolucja nie istnieje, wszystkich stworzył Bóg w 7 dni, zmian klimatu nie ma (*mówi, pakując w nową zrywkę jedno jabłko).
Nie trzeba szukać w nie wiem jakim ciemnogrodzie, wystarczy posłuchać np. kurator oświaty (!) Basi Nowak
lodzkiego kuratora juz nie posluchasz bo z roboty wylecial
Zapomniałaś o płaskiej Ziemi…
W dwie srebrne wieże?
Jak wierzyć to tylko w Boga. Reszta da się sprawdzić.
No właśnie, Znałem jednego takiego, co wierzył swojej żonie i nie sprawdzał, o później się dziwił skąd takie rysy na sufitach…
Co do płaskiej ziemi to gdyby na yt wyśmiewano koncept ziemi geoidalnej to byście się śmiali z tego, że ktoś nie wie, że ziemia jest płaska.
Jak ktoś mi tu w ciągu 5 minut bez szukania w google poda chociaż jeden dowód na kulistość ziemi to będzie cud
I chodzi mi o dowód a nie o film z kosmosu
Może być dowodzik.
Tak od siebie.
Co wg was mogłoby świadczyć o kulistości ziemi.
Z takich rzeczy, których doświadczacie osobiście.