To ja juz wole jechac do Paestum,gfy zlapalem gume w wozku,wlasciciel osrodka wykrecil kolo,zawiozl do wulkanizatora,naste9nue mi je przykrecul.
Zaplacilem tylko za wulkajizacje dentki.
No kuzwa zdecydowanie nie takiego żeby nagrywał. Znając siebie to w takiej sytuacji najpierw bym brutalnie "ogarnęła " te panie A potem jemu telefon z nagraniem na głowie roztrzaskała…
klinąć w opinię prosze…
i poczytać…
polecam też obejrzeć profile tych co zachwalają to miejsce…
wnikliwe czytanie tego co i gdzie polecaja daje do myslenia…
jak nic fałszywe, zlecone opinie…
Ja prdl…poczytałam…
I pozbyla sie dowodu rzeczowego? A i telefonu szkoda…
Na trpadvisor prawde pisza tylko ci, ktorzy sie skarżą.
Rozumiem że Ty byłabyś zadowolona gdyby baba z paralizatorem na ciebie leciała A facet by nagrywal?
Że już nie wspomnę o tym że w dupie miał dzieci, które pewnie spokojne nie były.
Facet, ktos kto powinien chronić i bronić…W tym przypadku taki jakby uposledzony.
Jednego tylko ogarnac nie moge…Opinie maja date z 2017 roku.Czyli to pieklo funkcjonuje sobie w najlepsze bez zadnych przeszkod,tak?
Te jedze ktore powinny byc CO NAJMNIEJ w bezrekawnikach sa bezkarne czy ciesza sie czyims wsparciem?
Ten gość wiedział co robi, znał swoje prawa i trzymał emocje na wodzy. Ubezpieczył się, zrobił wszystko żeby swoich praw bronić. Dlatego one sa skończone i bardzo dobrze. Nikt nie powinien sie czuć bezkarny, zwłaszcza jeśli żyje z usługiwania a nie potrafi tego robić i żeruje.
Nie wiadomo ile wakacji ludziom zniszczyły, krowy. Masakra jaka patologia.
Zatem to po prostu ustawka. A to wyjaśnia też to,co najbardziej mnie zdziwiło. Nie słychać dzieci. Kompletnie. Jakby wiedziały. Naturalną reakcją dzieci na coś takiego jest płacz, krzyk, panika.
Edit- ewentualnie zaniemowienie ze strachu…
Zle mnie zrozumialas, po prostu jemu by sie dostalo i to mocno, ale nie telefonem, bo to dowod rzeczowy. W razie rozwodu rowniez
Czego nie powiedziec i jak tego nie nazwac…Facet,nawet “strateg” jak tego chca niektorzy,ktory pozwala na bicie zony i oraz obecnosc w tym tyglu wlasnych dzieci,jest dla mnie albo oblesna ciota albo maksymalnie nieczulym,skrzywionym psychicznie ulicznikiem.
Nie wierze ze te wszystkie wrzaski i tchorzliwe skamlenia to tylko jakas gra…
Racja, o tym nie pomyślałam ! Wściekły turysta wrócił się zemścić. GENIALNE.
Coś w tym jest.
W najnowszym artykule czytałem iz paralizatora podobno nie użyto jako paralizatora. Tylko jako tepego narzędzia. Dosłał nim tylko gość filmujący w łeb…
Sadzac po wpisach to trwalo to pare lat. Z opinii na Tripadvisor czasem korzystalam. Ludzie jak pisza, ze bardzo zle to zwykle bywa zle, jak sa same opinie jakie to cudowne to licz sie, ze trafisz na koszmar.
Samo zagrozenie uzyciem paralizatora zdaje sie jest juz grozba karalna?
Wyżej to pisałam
Oczywiście że gra. Gdyby zaczął walczyć, jak człowiek, z tą patologią to przegrałby w sądzie, w mediach a opinia publiczna nazwałaby go skrzywionym psychicznie polskim Januszem. Czepiającym sie turystą.
Teraz za baby sie wzięli - gość zbiera pokrzywdzonych i wystosują pozew zbiorowy. Przeciwko niemu nie będzie nic bo jest bez skazy. Było warto.
Dzieci na pewno były przygotowane, no i nie wiemy co to były za dzieci, może twarde nastolatki. Tak czy siak nic im się nie stało. Zobaczyły awanturę, pewnie nie pierwszą w życiu a i nie ostatnią. Za to, to jak ojciec sie rozprawi z problemem je bardzo dużo nauczy. Bo okazał się silny, konsekwentny i skuteczny.
W pewnych momentach on je nawet prowokował, a wiedział, że są wybuchowe i nieobliczalne, więc trudno nie miał.
Robił to w jakimś celu. Najlepszą karą dla ludzkości byłoby skazanie je na dożywotni zakaz obcowania z klientem.
Dla mnie to zwykłe złodziejki.
Za wynajem można świetnie żyć, jak pączek w maśle. One tak żyły ale postanowiły że dla nich to za mało i warto traktować ludzi jak ścierwo i zarobić więcej na następnych, zabranych od poganiaczy z dworca. Tego nie wymyśli nikt normalny.