Skoro inaczej się nie da…
No cóż nie będę taka, że jedna przeciw wszystkim
Czyż to nie jest objaw troski o Ciebie i i dobra materialne Twoje również?
A ja myślałam, że Wam o niematerialne dobra (moją wiedzę historyczną) chodzi.
No ale mi kumple. Materialiści
To nie ja, to @Antykwa…
Nie skarżyć mi tu jeden na drugiego, bo to nic nie da. Wyznaję zasadę odpowiedzialności zbiorowej
Przerysowujesz. Alboś rzep. Wszak troska o Ciebie na pierwszym miejscu.
Taaak??? To ja już odpuścić chciałam, a Ty mi tu od rzepów???
Oj czekaj Ty!
Niech ja Cię dorwę
Osz Ty. Palcem pokazywać?
No już, już, spokój tam. Jak chciałaś odpuścić to nie trza było zaczynać.
Odchodzę, ja tam lubię spokój.
Przy damie czem innem nie wypada…
A w ogóle wypada?
Mnie czasami…, proteza…
Weź ją przyklej i ludzi nie strasz
Nic nie pomoże, bo i tak będę straszył urodą swą radiową…
A co? Takie brzydkie maski nosisz?
Jaką bozia mnie dał, taką mam…
A ja zawsze szukam ładnych. Takich żeby mi do koloru oczu pasowały (i tak nie pasują). Ale szukam
Szukajcie, a znajdziecie…
No i od razu widać, że porządny z Ciebie człowiek. Po cytatach można poznać
Nie śledzę jakoś mocno tematu, ale widzę to jako pełne hipokryzji siedlisko patologii ubrane w ładne “tradycje” i bardzo lubiane przez Brytyjczyków.
Taka droga zabawka
Ogólnie mnie to odrzuca. Przydatność społeczna praktycznie 0 (poza dostarczaniem rozrywki i chyba najbardziej przydatną funkcją czegoś w rodzaju jednoczenia narodu), intrygi czasem gorsze niż wśród youtuberów i influencerów najgorszego sortu w PL, ci ludzie tam się męczą ścigani przez paparazzi i żyją według absurdalnych reguł.
Brr. Nawet wolę się tym nie interesować, bo ogólny obraz mnie odstrasza. (Może się mylę i tak nie jest, ale dla mnie to sprawia takie wrażenie, nie rozumiem też w ogóle podniecania się rodziną królewską - więc nie wypowiem się, po której jestem stronie ani nic takiego, jeśli już, to jestem za tym, żeby oni wszyscy przestali być małpkami w zoo)