Skoro inaczej się nie da…
No cóż nie będę taka, że jedna przeciw wszystkim ![]()
Czyż to nie jest objaw troski o Ciebie i i dobra materialne Twoje również?
![]()
A ja myślałam, że Wam o niematerialne dobra (moją wiedzę historyczną) chodzi.
No ale mi kumple. Materialiści
![]()
To nie ja, to @Antykwa… ![]()
Nie skarżyć mi tu jeden na drugiego, bo to nic nie da. Wyznaję zasadę odpowiedzialności zbiorowej ![]()
Przerysowujesz. Alboś rzep. Wszak troska o Ciebie na pierwszym miejscu. ![]()
Taaak??? To ja już odpuścić chciałam, a Ty mi tu od rzepów???
Oj czekaj Ty!
Niech ja Cię dorwę
![]()
Osz Ty. Palcem pokazywać? ![]()
No już, już, spokój tam. Jak chciałaś odpuścić to nie trza było zaczynać.
Odchodzę, ja tam lubię spokój. ![]()
Przy damie czem innem nie wypada… ![]()
A w ogóle wypada? ![]()
Mnie czasami…, proteza… ![]()
Weź ją przyklej i ludzi nie strasz ![]()
Nic nie pomoże, bo i tak będę straszył urodą swą radiową…
A co? Takie brzydkie maski nosisz? ![]()
Jaką bozia mnie dał, taką mam…
A ja zawsze szukam ładnych. Takich żeby mi do koloru oczu pasowały (i tak nie pasują). Ale szukam ![]()
Szukajcie, a znajdziecie…
No i od razu widać, że porządny z Ciebie człowiek. Po cytatach można poznać ![]()
Nie śledzę jakoś mocno tematu, ale widzę to jako pełne hipokryzji siedlisko patologii ubrane w ładne “tradycje” i bardzo lubiane przez Brytyjczyków.
Taka droga zabawka ![]()
Ogólnie mnie to odrzuca. Przydatność społeczna praktycznie 0 (poza dostarczaniem rozrywki i chyba najbardziej przydatną funkcją czegoś w rodzaju jednoczenia narodu), intrygi czasem gorsze niż wśród youtuberów i influencerów najgorszego sortu w PL, ci ludzie tam się męczą ścigani przez paparazzi i żyją według absurdalnych reguł.
Brr. Nawet wolę się tym nie interesować, bo ogólny obraz mnie odstrasza. (Może się mylę i tak nie jest, ale dla mnie to sprawia takie wrażenie, nie rozumiem też w ogóle podniecania się rodziną królewską - więc nie wypowiem się, po której jestem stronie ani nic takiego, jeśli już, to jestem za tym, żeby oni wszyscy przestali być małpkami w zoo)