Gdy szukacie pracy i po rekrutacji okazuje się, że Was nie wybrali co myślicie?

Na szczęście piwo Płocha Gocha mnie nie skusiło. Ale…

Już nie mam sobie równych. Psychopatę wyczuwam przy pierwszej rozmowie.

2 polubienia

Puściłam sobie dla otuchy przed swoimi “mam talent” w sprawie pracy. Maksymalnie zaskoczył jurorów. Coś niesamowitego! [Mam Talent!] - YouTube
’ S.Stevens by przegrał w przedbiegach.

1 polubienie

Nawet mam mikrofon…i jak ten facet zacznę pokazywać osobowość…w tym kraju nie chcą płacić za odpowiedzialność.

1 polubienie

@Nunu na poprawe humoru trochę o zmianie pracy, trochę o lekach uspokajających i alkoholu, @gra trochę o ptakach i “ptaku”. :stuck_out_tongue: :joy:

KLIK

2 polubienia

Zrobiłam straszną rzecz: zamieniłam sobie rozmowy. Znaczy umówiłam na tę samą godzinę co tamta pierwsza miała być i tą pierwszą odwołałam, bo ta pierwsza przyszła szefowa miała zapijaczony glos lumpa starego :frowning: Ale ciiii…to tajemnica. A że to tylko raz to jeden raz się nie liczy.

A w ogóle to jestem tym wszystkim zmęczona. Powinni płacić za szukanie pracy :roll_eyes:

2 polubienia

Zmień podejscie, niech praca Ciebie szuka😉

4 polubienia

Nie daj się! Szukaj dalej! Dłużej poszukasz, to lepszą znajdziesz. :slightly_smiling_face:

3 polubienia

Teraz każdy udaje, że mnie chce. Też niedobrze. W ogóle nie wierze w ten pic, że nie ma ludzi do pracy…

3 polubienia

Nie ma. W Twoim zawodzie ponoć brakuje i zatrudniają nawet już takich bez odpowiedniego wykształcenia, bo kadry brakuje.

Kwestia z praca? Temat rzeka. Postep techniczy to wojny
I kto potem to posprzata?

2 polubienia

Ten tutaj też chyba znalazł Z czterema zakazami prowadzenia pojazdów uciekał ciężarówką (msn.com)

O to mnie nie pytaj. To nie kwestia pracy a etyki. Odpowiedzialnosc ciagle jest w cenie
A malpie brzytwy nie dajesz.

1 polubienie

Wszędzie bezpieczeństwo po taniości ech :frowning:

Tak brakuje, że każdy proponuje najniższe stawki, jakie może dać. Zgodnie z utrwaloną praktyką. Lecę po bułki :raised_hand:

2 polubienia

Właśnie dlatego chętnych do pracy w Twoim zawodzie brakuje, że stawki są zbyt niskie. Tak pisały gazety, a z gazetami to jest tak, że czasem piszą prawdę. A pewnością wiesz lepiej ode mnie jak jest, bo “problem” Ciebie dotyczy, nie mnie. :slightly_smiling_face:

Skrzydel nie polam lecąc :wink:

2 polubienia

Albo mietły… :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Teraz nowoczesnie, na odkurzaczu :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie