Na szczęście piwo Płocha Gocha mnie nie skusiło. Ale…
Już nie mam sobie równych. Psychopatę wyczuwam przy pierwszej rozmowie.
Puściłam sobie dla otuchy przed swoimi “mam talent” w sprawie pracy. Maksymalnie zaskoczył jurorów. Coś niesamowitego! [Mam Talent!] - YouTube
’ S.Stevens by przegrał w przedbiegach.
Nawet mam mikrofon…i jak ten facet zacznę pokazywać osobowość…w tym kraju nie chcą płacić za odpowiedzialność.
@Nunu na poprawe humoru trochę o zmianie pracy, trochę o lekach uspokajających i alkoholu, @gra trochę o ptakach i “ptaku”.
Zrobiłam straszną rzecz: zamieniłam sobie rozmowy. Znaczy umówiłam na tę samą godzinę co tamta pierwsza miała być i tą pierwszą odwołałam, bo ta pierwsza przyszła szefowa miała zapijaczony glos lumpa starego Ale ciiii…to tajemnica. A że to tylko raz to jeden raz się nie liczy.
A w ogóle to jestem tym wszystkim zmęczona. Powinni płacić za szukanie pracy
Zmień podejscie, niech praca Ciebie szuka😉
Nie daj się! Szukaj dalej! Dłużej poszukasz, to lepszą znajdziesz.
Teraz każdy udaje, że mnie chce. Też niedobrze. W ogóle nie wierze w ten pic, że nie ma ludzi do pracy…
Nie ma. W Twoim zawodzie ponoć brakuje i zatrudniają nawet już takich bez odpowiedniego wykształcenia, bo kadry brakuje.
Kwestia z praca? Temat rzeka. Postep techniczy to wojny
I kto potem to posprzata?
Ten tutaj też chyba znalazł Z czterema zakazami prowadzenia pojazdów uciekał ciężarówką (msn.com)
O to mnie nie pytaj. To nie kwestia pracy a etyki. Odpowiedzialnosc ciagle jest w cenie
A malpie brzytwy nie dajesz.
Wszędzie bezpieczeństwo po taniości ech
Tak brakuje, że każdy proponuje najniższe stawki, jakie może dać. Zgodnie z utrwaloną praktyką. Lecę po bułki
Właśnie dlatego chętnych do pracy w Twoim zawodzie brakuje, że stawki są zbyt niskie. Tak pisały gazety, a z gazetami to jest tak, że czasem piszą prawdę. A pewnością wiesz lepiej ode mnie jak jest, bo “problem” Ciebie dotyczy, nie mnie.
Skrzydel nie polam lecąc
Albo mietły…
Teraz nowoczesnie, na odkurzaczu