Ile mieliście lat kiedy po oraz pierwszy spróbowaliście alkoholu?

Ja też. Ale soku nie ogarnę.

1 polubienie

Czuć. Koniaki metaxa jak są ciepłe to dostają pięknego zapachu. I zmieniają smak kawy. Jest pyszna z taką wkładką. I naprawdę się to czuje.

3 polubienia

Ciepły alkohol?!
Wyjdź.

1 polubienie

Przestań. Sake się pije ciepłe.

1 polubienie

Potem są żółci i niscy.

1 polubienie

Dostałem gratis, bo za dużo drzewko urodziło + ptaki i osy też obgryzą i zostawią, część za szybko opada i gnije, i złodzieje działkowi Co mam zrobić ? Mam jeszcze zaprawy robione wspólnie z dziećmi. Próbowałem rozdać to ludzie z wygody chcą tylko zawekowane i na regał, ot tak bez roboty

1 polubienie

Tak? Zimny koniak? Wyjdź. Nawet pity w kieliszku musi być ogrzany dłonią do “swojej” temperatury, bo inaczej to jest zwykła breja zamiast czegoś najpyszniejszego na świecie :stuck_out_tongue_winking_eye:
Ty myślisz, że ja tak całe życie abstynentką jestem? :innocent:

4 polubienia

\koń jak

1 polubienie

Sok z pomidorów przetartych + do smaku sól, pieprz, albo papryka ostra. Sok pycha na upały

2 polubienia

Pić trzeba całe życie by organizm trzymać w dobrej formie.
Wino wytrawne do obiadu. Moja babka tak robiła i zmarła dopiero w wieku 91 lat. A jakby nie spadła ze schodów i się nie połamała to by żyła nadal.

2 polubienia

Babcia z dziadkiem znaleźli w piwnicy butelkę z napisem końiak

Wypili i … bzykają się dzień dwa trzy… po tygodniu zmęczeni patrzą na butelkę, oczyszczają ją a tam…
Koń jak nie może dać 100 ml na wiadro wody…

2 polubienia

Wolę pomidora.

1 polubienie

ty masz jakieś tajemne lekcje warzywa owoce czy tak od siebie. Mi starcza że są / muszą być kaloryczne

1 polubienie

Piwa, wina, wódki itd nie da rady - leki

1 polubienie

Innej drogi nie ma, to nie czopek na chemoroidy

1 polubienie

Wpisz w google
dr Ewa Dąbrowska you tube.
Będziesz miał oglądania na kilka dni i wiedzę poszerzysz :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Stronę zapiszę i dodam do zakładki ulubione, jak to ciekawe

1 polubienie

Ty serio? Szarlatanka która kłamie ludzi wyniszczającą dietą.

2 polubienia

Serio. Kobieta z ogromną wiedzą. Przy jej zaleceniach tylko witamin ADEK brakuje, bo rozpuszczają się w tłuszczach. Raz na rok czy dwa warto na dwa tygodnie na takie jedzonko wskoczyć :joy:

2 polubienia

Oszołom!
Na takim zielsku można się przejechać. Toto może być najwyżej dodatkiem do mięsa.