Ja też. Ale soku nie ogarnę.
Czuć. Koniaki metaxa jak są ciepłe to dostają pięknego zapachu. I zmieniają smak kawy. Jest pyszna z taką wkładką. I naprawdę się to czuje.
Ciepły alkohol?!
Wyjdź.
Przestań. Sake się pije ciepłe.
Potem są żółci i niscy.
Dostałem gratis, bo za dużo drzewko urodziło + ptaki i osy też obgryzą i zostawią, część za szybko opada i gnije, i złodzieje działkowi Co mam zrobić ? Mam jeszcze zaprawy robione wspólnie z dziećmi. Próbowałem rozdać to ludzie z wygody chcą tylko zawekowane i na regał, ot tak bez roboty
Tak? Zimny koniak? Wyjdź. Nawet pity w kieliszku musi być ogrzany dłonią do “swojej” temperatury, bo inaczej to jest zwykła breja zamiast czegoś najpyszniejszego na świecie
Ty myślisz, że ja tak całe życie abstynentką jestem?
\koń jak
Sok z pomidorów przetartych + do smaku sól, pieprz, albo papryka ostra. Sok pycha na upały
Pić trzeba całe życie by organizm trzymać w dobrej formie.
Wino wytrawne do obiadu. Moja babka tak robiła i zmarła dopiero w wieku 91 lat. A jakby nie spadła ze schodów i się nie połamała to by żyła nadal.
Babcia z dziadkiem znaleźli w piwnicy butelkę z napisem końiak
Wypili i … bzykają się dzień dwa trzy… po tygodniu zmęczeni patrzą na butelkę, oczyszczają ją a tam…
Koń jak nie może dać 100 ml na wiadro wody…
Wolę pomidora.
ty masz jakieś tajemne lekcje warzywa owoce czy tak od siebie. Mi starcza że są / muszą być kaloryczne
Piwa, wina, wódki itd nie da rady - leki
Innej drogi nie ma, to nie czopek na chemoroidy
Wpisz w google
dr Ewa Dąbrowska you tube.
Będziesz miał oglądania na kilka dni i wiedzę poszerzysz
Stronę zapiszę i dodam do zakładki ulubione, jak to ciekawe
Ty serio? Szarlatanka która kłamie ludzi wyniszczającą dietą.
Serio. Kobieta z ogromną wiedzą. Przy jej zaleceniach tylko witamin ADEK brakuje, bo rozpuszczają się w tłuszczach. Raz na rok czy dwa warto na dwa tygodnie na takie jedzonko wskoczyć
Oszołom!
Na takim zielsku można się przejechać. Toto może być najwyżej dodatkiem do mięsa.