Jak najładniej a jak najbrzydziej ktoś Cię nazwał?

Hahahaha a zebys wiedzial. :grin:

4 polubienia

Dokładnie … Wielokrotnie się o jej dobrej pamięci przekonałem.
Pamięta wszystko!

Viluś potrafi ludzi sprowadzić do parteru a nawet niżej …

4 polubienia

A nie przeszkadza Ci to czasem???
To mi przypomina taki,nizly zresztą serial,w którym nic dla kobiety nie ma tajemnic bo wszystko ma w głowie,zanim sie wydarzy…Caly film oparty jest na tym by ZDĄŻYĆ przed morderstwem na przyklad.I ok. ale życ z tym na codzień??? :wink:

Collins,w jakims tam rankingu jest na 7 miejscu polskich zawodnikow wszech czasów;)
Jeśli chodzi o kariere,to zdaje mi sie ze zaden polski pięściarz nie ma lepszych wynikow od Gołoty.
Krzyś…spojrzalam na Golote w google grafika. :grin::kissing_heart:

2 polubienia

Nie przeszkadza mi to ,nie wiem jak to jest ale rozmowy pisane pamietam lepiej niz gadane. Nie robie tego specjalnie :woman_shrugging:t2:

1 polubienie

Daj spokoj bo jak sie wezme w kupe to to tak obśmieje ze sie modreacja wtrąci.Mistrz swiata w uciekaniu z ringu,psia krew.
Nawet jako amator nie byl najlepszy a ten ranking to chyba pisany przez tzw. kibicow rodem z wp.Którzy chcieliby ale…Jak sie nie da to zawsze mozna pozaklinac rzeczywistość.
Odsylam do @Birbanta bo moge gadac doslownie o KAZDYM ale nie o nim…Wrrrrrr!!!

1 polubienie

Ty mowisz o końcówkach kariery… a poczatki? :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

W rankingu BoxRec.

Bylo obiecująco do walki Ridickiem Bowe…Poza tym nie potrafie i nie cierpie "czcic"kogos kto sie tak zachowuje i jeszcze udaje ze nic sie nie stalo.
Boks to nie tylko waga ciezka.A ten cyrk zawodowy to dla mnie najczesciej w ogóle nie boks…No coż,jestem z innej epoki i wolę"szermierke na pięści"od klimatow ze wstepniaka z filmów ze Stevene Seagalem…Jeszcze w polowie lat 80-tych bylem żywo zainteresowany.Po igrzyskach w Seulu,bylo juz tylko gorzej…

1 polubienie

Ja poza sobą samą nie czczę nikogo :grin: :stuck_out_tongue:
A filmy z Segalem uwielbiam.:heart_eyes:

3 polubienia

Gdybym wiedzial ze tu pobedziesz,dalbym taki wątek.Tutaj na Action movies,mam Seagala kazdego tygodnia.Sa filmy fajne ale to co krecil w Rumunii to juz dno dna…I nie tylko on.“Kuzyn” Van Damme to samo…

Od jakiegoś czasu filmy z gwiazdami kina lat 80-90tych to dno.Te stare oglądam od czasu do czasu :wink: Nico itd

1 polubienie

Mało tu bywam. W ogóle w internetach mało bywam. Jak już to oglądam seriale. Skończyłam Wikingów,wcześniej Synów Anarchii i Outlander…

2 polubienia

Nico jest wspanialy!
Fire Down Below [nie wiem jak to w Polsce…] mój ulubiony.No i "Under The Siege"na lotniskowcu “Missouri”,z Tommy Lee Jonesem i zabawna Erika Eleniak [nie wiem czy pamietasz taki serial Santa Barbara gdzie ona brylowała]…
Byl jeszcze film gdzie z piekną Indianką na koniach wiali w góry…Jacys Eskimosi…Nie wszystko pamietam… :innocent:

1 polubienie

W morzu ognia i Na zabójczej ziemi :slight_smile:

1 polubienie

A na lotniskowcu- zapewne Liberator

Yeah…On Deadly Ground chyba… :innocent:
W tym pierwszym role pastora gral Levon Helm z grupy The Band…
No i Kriss Kristofferson jako “jądro” calego zła :relaxed:

Kuźwa Collins…i Ty o mojej pamięci mówisz??? :woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3:

1 polubienie

:joy: :joy: :joy:
No włącza mi sie “grzała” jak temat leży :relaxed:
Odbite to do głównego wątku ale rzecz o pamięci w sumie wiec niech autorka wybaczy…
Moze dlatego ze czasem odczuwam atawistyczną radość gdy widze jak ktoś tych gnojków rozwala :innocent:
Albo inaczej…Lubiłem kino klasy"b"gdy nie bylo komórek i co niektórzy mieli czasem cos do zagrania.
Taki film…Z Van Dammem i jedną z Arquette gdy on jako facet z przeszloscia,przylepil sie do samotnej matki z fajnym chlopakiem.Znowu nie pamietam tytulu…I byliby zyli dlugo i szczesliwie gdyby to nie bylo gniazdo os dookola…Tyle pamietam…I Van Damme’a na motorze :innocent:

1 polubienie

"Uciec ale dokąd":grin:

1 polubienie