ja mojego mieszkania na 100 m2 betonowej nory nie zamienie.
a zdaje sie, ze mam wspolokatora - od kilku dni widuje przemykajacego sie po domu gekona. mam nadzieje, ze rybiki, ktore ostatnio obrodzily za pozywiemie mu wystarcza? bo nawet nie wiem czym tego niespodziewanego goscia nakarmic? ostatecznie nie jest w niewoli, wiec pojsc w Hiszpanie za chlebem w kazdej chwili moze.
a owadozerne stworzenie lepsze niz pryskanie jakimis pochodnymi azotoksu.
Jak by babcia miała jajka to byłby dziadek
W taką piździawę na działkę?
działka działce nierówna, kolega zaczyna nadawać jak na głodzie
No to Jezus powiedział głodnego nakarmić
Okonek - jestem prawie pewna, że jak @birbant ten Twój wpis o działkach przeczyta, to homonim spłodzi.
Armat, forda odmiana,
ogródeczek dla pani
albo i dla pana.
To kalamburek był. Też piękny! Jestem pełna podziwu!
Nie będę ci ułatwiał znalezienia odpowiednich opisów, jak to uczyniłem, bo wyjaśniałem to już nieraz, najczęściej na starym Pytamy.
Nie będzisz mi ułatwiał dlatego, że żadne wiarygodne opisy nie istnieją oprócz twojego łgarstwa.
Kalambur wydał mi się lepszy.
A kolega ma projekt podpisany przez architekta? Ma pozwolenie na budowę?
Ala, jak chcesz, to może być i homonim:
Xxxxxxx wodne policja przytargała,
xxxxxxx dla każdego demonstranta
wody, będzie to niemała.
Co Wy tu jakieś homonimy promujecie. To jawna dyskryminacja heteronimów!!
Widzę harmonik że kabaret leci tu dalej Ubolewam ze nie mogę oglądać. Pośmieję się jak wrócę…
Mówisz o tym już od 10 lat i nic…
To, co już dokonałem, odsuwając marksistów od władzy, rządzących połową ludzkości, przekracza wyobraźnię ludzką. Następnie mam za zadanie odsunąć bezmyślnych, wierzących w kapitalizm i w istnienie zysku w ekonomii, oraz w wyższość nieharmonijnej ludzkości nad wszystkimi milionami gatunków DSHN-u.
Komunizm upadł 30 lata temu…życia ci nie starczy.
tak odsuwal, ze az dorwali sie do koryta ci komunisci
Bo kapitalizmem to nazwać nie można za bardzo, niedługo zrobią dodruk pieniądza