Jakby ludzie chcieli mnie słuchać, to średnią długość życia

juz od dawna dodrukowuja.

1 polubienie

Wiesz co ma wspólnego Harmonik z Kogutem?

Codziennie robi to samo? Kogut pieje a Harmonik pisze na forum

Nie trafione. I kogut i Harmonik potrzebne są dla jaj :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia

Już robią ten dodruk. Całe lato spędziłem w Polsce i banknot 500 był w dużym użyciu. A w magazynach czeka 1000. Pojawi się niebawem. Coś mi to przypomina.

2 polubienia

Będzie działał z zaświatów jako duch albo zmieni się w świetlistego nadczłowieka jak Jezus dzięki odżywaniu się soczystymi owocami i będzie nieśmiertelny

2 polubienia

A teraz siedzi wpatrzony w swój pępek i czeka, aż łuna świętości z pępka tego bić zacznie.

3 polubienia

Raczej kura jak kogut…

A za chwilę 2b658b83e4668d843c8c337ca5bf8b75

2 polubienia

Kura znosi jaja. A dlaczego kura zadaje się z kogutem? dla jaj

3 polubienia

To był bilet płatniczy państwa polskiego.

2 polubienia

Czekaj 13 grudnia już niedługo.

1 polubienie

Banknot, który pokazałeś jeszcze nie wskazywał, co później nastąpi. Chodził sobie ponad 3 lata i nazywany był; - cwajką. I nagle pojawił się banknot 5000. Ludzie nie zdążyli go nazwać, a nastąpił banknot zwany maliniakiem i to było 10000. A później już poooszłooo…

1 polubienie

Oj no 500 już też z 3 lata jest dostępny.

1 polubienie

A 1000 banknoty już dawno wydrukowane. A drukarki ustawione na większą cyfrę niż 2 przed czterema zerami.
Ale komuniści z PRL, przynajmniej nie ruszali złota, co było w Londynie.

1 polubienie

Złoto ma to do siebie że potrafi się rozpłynąć… Pokazał to Amber Gold :rofl:

1 polubienie

Do prywatnych kieszeni choć ze złotem trochę trudniej

1 polubienie

I to jest jeden z czynników, który rozwalił PO. A tymczasem idą afery, przy których Amber Gold, to pikuś, a lepszy sort bije brawo.

1 polubienie

Oj tam. Złoto zniknie, znajdą jednego max dwoje kozłów ofiarnych którzy za dobre życie po odsiadce wezmą na siebie z 10 lat.

Amber Gold to nie do końca PO robota. W końcu poległo w 2012.

1 polubienie