Jakie choroby czy dolegliwości Wam dokuczają?

Ale elsie musi sama tez chciec!!!
I szczerze z lekarzem porozmawiac takze o tych ugryzieniach psa i komplikacjach po tym, bo podejrzewam ze to jest powiazane z tymi wypadkami!!!

2 polubienia

Elsie musi z kimś pogadać. Żywym i namacalnym. Niekoniecznie lekarzem od ciała.
Osoby w jej wieku i jej sytuacji inaczej odczuwają upływający czas. Człowiek nie nadaje się do ciszy. Tykanie zegara działa wręcz zabójczo. Musi się coś dziać. Człowiek, dotyk, szum, śmiech, przyroda. I zajęcie.

2 polubienia

Elsie się umowi do lekarza ( w końcu!l) a my pomożemy to zrealizować!
Musi tylko się zgodzić!

1 polubienie

tak po 4 rano sie aktywna robi.

1 polubienie

Jak spotykam się ze znajomyki (i nieznajomymi również) w mniej więcej moim wieku, to bez rozmowy o zdrowiu a własciwie o dolegliwościach, wizytach lekarskich, badaniach i tym podobnych się nie obejdzie. Staram się takich rozmów unikać bo one mnie dołują. Niektórych takich znajomych staram sie unikać.
Wybaczcie więc, ale tutaj w tym temacie się nie wypowiem, choć swój bagaż dźwigam.
Tym niemniej wszystkim chorującym i cierpiącym współczuję i z całego serca życzę poprawy zdrowia. :heart: :heart: :heart:

5 polubień

Ja rowniez nie rozmawiam raczej o swojej chorobie z nikim
Ale bardzo mnie zirytowalo lekkomyslne traktowanie i nawet niewybredne zarciki na temat ukaszen kleszcza
I chyba to mnie sklonilo do wynurzen

2 polubienia

Jak cos ukartujesz to daj znac.Zeby znowu nie bylo ze cos przegapilem lub mnie nie bylo…Jesli jestem w pracy to po 12-13 godzin ,plus rowerowy dojazd,wiec moze sie zdarzyc.
I juz teraz zgubilem watek,co jak i dlaczego…
Ale wyglada na to ze kolezanka ma problem natury obliczalnej wiec Twoj pomysl jest jak najbardziej na miejscu.

5 polubień

Będę pisać.
Jesteś kochany!
Tylko co na to elsie to aż się strach bać.
Mam nadzieję że się nie pogniewa tylko się ucieszy że martwimy i chcemy pomóc z kaską na zrealizowanie tego , aby Nam żyła jeszcze długo i długo !
@elsie kochana zgodz się!

4 polubienia

To jest az tak zle?
Dotad tylko slyszalem o nodze,co zreszta wygladalo na nic powaznego…

2 polubienia

Tu więcej niż ja wie chyba @ata-ata i też się martwi .

2 polubienia

Wlasnie mi gdzies mignelo,“jestem w wieku do odstrzalu”…No coorva,tak nie mozna!!!
Co to wszystko znaczy?

2 polubienia

Napisz ale ja musze zmykac bo jestem w pracy.Tak wiec pewnie dopiero rano albo wieczorem jutro…

1 polubienie

Może najpierw zapytaj @elsie czy możesz?

2 polubienia

Ja się piszę na taką zbiórkę aby tylko Ela pomysł zaakceptowała.
Jeżeli zbiórka stanie się faktem to nie chciałbym aby taka informacja mnie ominęła @anon80021811 .
@elsie, ludzie z serca wyciągają ręce z pomocą, nierozsądnie byłoby rad nie wysłuchac i z pomocy nie skorzystać. Nie miej zahamowań, znasz nas i wiesz że te słowa są poważne i szczere.

5 polubień

:heart::heart::heart:

1 polubienie

Na co zbiórka skoro nie wiemy dokładnie co jej jest? A rodzina?

1 polubienie

Sorry że się wtrace. Fajnie i super że jesteście dobrymi ludźmi i chcecie i możecie pomóc. Szacun wielki ( ja niestety nie jestem w stanie) ale…Moim zdaniem,najpierw trzeba było prywatnie zapytać elsie czy sobie tego życzy. Co ta kobieta teraz ma napisać? Nie ,dziękuję jesteście kochani,albo…jesteście kochani podaje numer konta. Moim zdaniem akcja absolutnie super, ale gadanie o tym bez zgody i nawet wiedzy elsie, jest przegieciem. Dziękuję za uwagę.

6 polubień

To nie zadziała. Osoba bez wsparcia w realu nie zostanie zmotywowana kasą na koncie. Wyda to na coś innego.

Ale o co kaman? Ja tylko o bólu nóg wiem. Nie jesteśmy lekarzami.
Nie ma na wizytę czy co?

To dawaj, chętnie spróbuję :grinning: