Koronawirus już u nas!

I było? :wink:

1 polubienie

Co mogę powiedzieć? Przepraszam​:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:.

1 polubienie

To nie są wszystkie przypadki w tym szpitalu.

1 polubienie

Tymczasem potwierdzono kolejny, szósty przypadek koronawirusa w PL.

2 polubienia

Ojjj, i to jest dwudziesty pierwszy wiek…

1 polubienie

Jak widzę to koronka w Polsce dobrze się rozmnaża!

1 polubienie

No dawać dawać następne… Szybko

To bys polubil naszego rzecznika od wirusow doktora Fernanda Simona. Ministrem nie jest, ale fachowcem od epidemii, szefem Centrum Epidemiologicznego i czlowiekiem z charyzma. Bzdur nie opowiada, nie staszy a tlumaczy. I ma mila gebe plus poczucie humoru. Co w tym balaganie bardzo ważne. Na jego codzienne wystapienie ludzie czekaja bardziej niz homilię papieska. Też umiejetnosc.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2a/Fernando_Simon.jpg

2 polubienia

Juz go lubie.I jako byly czlowiek mediow,sadzac po Twoim opisie,moge miec do niego wielki szacunek.To jest arcytrudna sprawa,byc wlasciwa osoba na wlasciwym miejscu i w odpowiednim czasie.
I do tego zdolnosc do pozyskiwania sobie ludzi.
Na ogol kontakty z takimi ludzmi to nie tylko przyjemnosc ale i zrodlo satysfakcji.Dobrze ze takie osoby istnieja bo alternatywa dzisiaj moze byc osoba polityka albo autorytetow z tv sniadaniowej.

2 polubienia

Zaden spisek. Stamtad najblizej, zeby pojechac pracowac. I dojazd dobry.

1 polubienie

Już 11 osób chorych w tym jedna starsza. Stan ciężki. :frowning:

Rokowania u osob powyzej 70. sa nieciekawe.

2 polubienia

A kiedykolwiek były?

1 polubienie

Nawet przy zwyklym katarze roznie bywa.

1 polubienie

Na katar czy grypę nie umiera co piąta osoba po sześćdziesiątce :frowning:

1 polubienie

Pamiętasz na jakim forum jesteś? A to czyja wina, że PISowcy oprócz “to ty jesteś głupi” nie mają argumentów? Czy ktoś został zbanowany albo wywalony za poglądy z tego forum?

2 polubienia

W Australii kryzys narodowy… w sklepach półki z papierem toaletowym zostały wymiecione :yum: ludzie dosłownie walczą o srajtaśmę.

3 polubienia

O matko, u Was też?

1 polubienie

Co z tym papierem? Ma jakies wlasciwosci magiczne?
Musze jutro pojechac do puebla to zobacze czy u mnie też?
Mam nadzieje, ze choc rekawic gumowych nie wykupili, bo ja wszystkie porzadki w nich robie, a zapasu nie mam.

1 polubienie

No też, też.
Ogólnie wirus ma ogromny wplyw na Australię ze względu na kontakty handlowe z Chinami. Turystyka padła na kolana, 100 tysiecy studentow z Chin nie bylo w stanie przyjechac na studia, nie kupują naszych owoców morza(a kupowali ich ogromną część) ja tracę godziny w pracy bo Chiny nie byly w stanie wyprodukowac naszej nowej kolekcji ubran… a to tylko ulamek tego.

4 polubienia