Okropność…
Nie mam pojęcia… zrozumialabym gdyby półki z jedzeniem w puszkach były wymiecione… ale papier toaletowy?
Papierowe ręczniki kuchenne tez? O ile to tam macie?
Lol, mamy ale nie zostały wymiecione jeszcze.
W razie czego przeciac i jak papier moga sluzyc
Takie sa statystyki.Ale mowia tez one ze w prawie kazdym kraju,wyglada to inaczej.
Facet ktory zmarl w Milton Keynes,byl chory na kupe innych przypadlosci.
Z jednej strony niemal na 100% to co wiemy jest niedoszacowane.Bo aby bylo ok. kazdy musialby sie zglosić,kto"cos zauwazy"i wlasciwie zinterpretuje.
Z drugiej,umieralność jak dotad,pozostaje daleko w tyle za histerią i strachem.
Przeciez nie zglaszam pretensji a tym bardziej nie mam ich do Ciebie.Ale fakt pozostaje faktem ze rownowagi tutaj nie ma i nie bedzie.A codzienne szyderstwa z wiary od przynajmniej 2 jegomosci są w pakiecie “brania na twarz”.Co stawia olbrzymi znak zapytania nad sensownoscią slowa"regulamin".Wiec z szacunkiem do goscia [do mnie] prosze!
I proszę… dowódca naszych sił zbrojnych zarażony wirusem? Gdzie on się zaraził?
Na wojnie, jak to na wojnie…
@ToChybaJa, ja się boję czy w ogóle rozpocznę pracę,mam zacząć od 1 kwietnia,ale jeśli turystów nie będzie to i pracy mogę nie mieć. W pracy mojego męża, już są odczuwalne skutki koronawirusa,z każdym dniem,mąż jest coraz krócej w pracy,tylko czekam na wieści,że na razie w ogóle ma nie przyjeżdżać.
Z pracą to może być ciężko!
Wszędzie będzie odczuwalne. Ja w weekend grałem imprezę to pustki były. Klient na imprezę rodzinną mi odwołał rezerwacje i wystąpił o zwrot zaliczki z powodu zakazu. Co z tego że nie podchodzi pod masową, do sądu przecież nie pójdę… dobrze że mam inne dochody, to z nich pokryję koszty
Na wirusa modlitwa
Dlaczego mnie to nie dziwi
aaaaaa…
Jak to gdzie???
W Niemczech.
Pewnie od Wlocha.
Lepszy numer u mnie
Sekretarz ultraprawicowej VOX zlapal wirusika. A w niedziele partia ta wbrew rekomendacjom urządziła sobie wiec na cos 10000 uczestnikow zamknietych w duzej hali. Wiec to bylo cos w stylu koncertu, tyle ze zamiast rocka jakies fanfary i marsze Radetzkiego plus ognie sztuczne i konfetti, tance, uściski i tlok na parkiecie.
I jest kilkadziesiat tysiecy przerażonych ludzi.
Tlumacz google radzi sobie z tekstem
będą jaja, jak się okaże że wszyscy zdrowi i tylko nasz chory
Myślisz, ze poszedl do miejskiego zamtuza bo natowslki za drogi?