Wirus przynajmniej kosi równo!
Nie kosi równo: Facetów dużo więcej. Starszych też… nie ma równości na świecie
Racja: wziął się za facetów. Ale ja Cie własną, sflaczałą piersią osłonię!!!
Zakupy jak zakupy.
Ale to juz zaczyna zakrawac na kpine
Fajnie. Górą Sri Lanka! Ale PAD daje przykład: odwiedził SZPITAL!!!
I po co?
Zeby udowodnic, ze boi sie tylko prezesa, a wirus mu niestraszny?
Płaczą osoby na śmieciówkach. Nie pracują - nie zarabiają. Cała turystyka, hotelarstwo, gastronomia. Wielu nie da rady.
Pewnie tak! Co mu tam wirusek…
Pis zabierze tym co sobie radzą, spokojnie.
jak bedzie mial z czego zabierac.
zeby odbudowac to co padnie w czasie pandemii beda potrzebne kredyty, a Polska jest juz mocno zadluzona.
Kurła w Bytomiu (Śląskie) jest kolejny zarażony. Podobno mieszkanka mojego miasta
Myjesz ręce?
No myję.
No to myj dalej. To cię na bank uchroni. Przecież piłkarze, ministrowie zdrowia, dowódca wojsk… zarazili się, bo nie myli
Umywali od tego wszystkiego ręce moim zdaniem.
Chciałem kupić te sławetne płyny z Orlenu, bo jutro wracam do pracy, to trzeba by przecierać czytniki, blaty, długopisy… ale na Orlenie nikt ich jeszcze nie widział.
Pierwsza partia poszła przecież do władzy i członków jej rodzin.
Jesteśmy Państwem ściemy i lekceważenia. Dla nich, ludzie dokładnie tak jak w ZSRR są surowcem naturalnym. Przez trzy miesiące nie spróbowali się nawet przygotować do epidemii, bo liczyli że ich ominie… bo Polska jest pępkiem swiata…
We Włoszech w ciągu doby prawie 400 osób zmarło
U nas kilka osób zachorowało ponoć… jak to w weekend… niewiele choruje… pewnie msze działają… bo przecież to nie wina tego, że się testów w niedzielę nie robi… a jutro pewnie z 300-500 potwierdzonych przypadków?
W Czechach kwarantanna całkowita