To znaczy, zeby wyjsc musisz miec przepustke?
To prawda że nacieranie się spirytusem pomaga odpędzić wirusa? XD
Raczej nie, ale humor moze poprawic, bo spirytus sie swietnie wchlania przez skore do organizmu.
Ach te media xd
Tak naprawdę, to nikt nie wie jak wygląda.
Włosi się niedawno śmiali. Teraz sobie umierają setkami bez pomocy.
Zakaz lotów wewnątrzkrajowych.
Idziemy pomalutku do kwarantanny.
Nie przepraszaj, znamy to od dawna…
Też tak myślę…
Przecież ja się nie śmieję.
@elsie Nie bałaś się iść do apteki? Apropos maseczek to nie ma ich w aptekach od jakichś 2 miesięcy… W Rossmanie dezynfekcja wszelaką skończyła się jakieś 2 tyg temu…
@czarny_rycerz Zainfekowanych jest dużo więcej tylko jeszcze nie zrobiono im testów w kierunku wirusa…
Jak dużo jest to dużo więcej?
To się jeszcze okaże.
No właśnie, okaże się. Tym czasem przydałoby się trochę więcej rzetelnych informacji, żeby ludzie nie walczyli na pięści o papier toaletowy.
Bitwy o papier już przerabiałem. I nie tylko o papier. Dla mnie to powtórka z rozrywki.
@czarny_rycerz Sam minister zdrowia powiedział że ok środy będziemy mieć ok 1000 chorych…
Biorac pod uwage to co dzieje sie w innych krajach? Tysiace, jak nie dziesiatki tysiecy.
@okonek @czarny_rycerz Mądre głowy w radio mówią że 70% ludzi w Polsce będzie zakażonych, więc wszystkie środki zaradcze są tylko po to żeby wszyscy nie zachorowali w jednym czasie. W USA podano dziś pierwszemu ochotników eksperymentalną szczepionkę na koronera, czas wdrożenie szczepionki to ok roku. Chyba że Polacy jako pierwszy opracują lek który blokuje białko umożliwiające wirusowi replikowanie się.
A tu takie kwiatki: Klik