Koronawirus już u nas!

Swego czasu chyba coś tam wstawiał, ale pewna nie jestem

2 polubienia

Inaczej nie miałabym pojęcia, że ktoś taki istnieje…

Dziś mam zmniejszoną załogę. Z pięciu pracowników zostało mi dwóch. Jeden chory. Dwóch dostało wezwania do wojska :confused:

4 polubienia

U mnie, po sąsiedzku, była karetka (kombinezony).

1 polubienie

@okonek Taki tam medialny trik. Musiał wyzdrowieć :stuck_out_tongue_winking_eye:

Jak tam u Was? U mnie na osiedlu już ludzie przywykli: spacerują, gadają, chodzą: dzień jak co dzień. W Niemczech już testy na koronera dla wszystkich chętnych.

3 polubienia

@elsie Kurcze! Masakra!

Dokładnie. Ludzie przywykli i mają wywalone. Nie kumają jak strasznie będzie. My się szybko adaptujemy. I tylko zdziwienie: Jak to nie zmienicie mi opon?
No nie zmienimy, bo kolejkę pisaliśmy na 5 mechaników… a zostało 2…
Ludzie lekceważą, co chwilę muszę kogoś wypraszać z biura, bo wchodzi mimo olbrzymiej informacji, że trzeba pojedynczo. Jak dezynfekuję czytnik kart po użyciu, to niektórzy śmieją się kpiąc ze mnie. A przecież ja dla nich dezynfekuję…
Ludzie zobojętnieli

4 polubienia

@waranzkomodo :open_mouth: :open_mouth: :open_mouth:, naprawdę? U mnie jeśli ktoś zdecyduje się wyjść a nie ma attestationu to mandat murowany jak nic

3 polubienia

Trzeba by może im pokazać to:

Jak otworzyć to w youtube, to Google robi bardzo dobre tłumaczenie na polski

1 polubienie

Pytanie za tira wódki. Ile to wszystko potrwa?

1 polubienie

Koronawege:

4 polubienia

do konca swiata, a nawet dzien dluzej.
nie wiadomo, hiszpanka wygasla po prawie dwoch latach

ale to byl szczep grypy a nie niewiadomo czego podszywajacego sie pod grype.

2 polubienia

Tak. Właśnie zobaczyłam grupę 8 nastolatków którzy razem szli na zakupy do pobliskiej żabki…

3 polubienia

Eee, ale nie u mnie…

1 polubienie

:joy: :joy: :joy: :joy: :joy:

1 polubienie

Chyba bym nie wytrzymał…No co za kretynka!

1 polubienie

Oczywiście to skrajnie nieodpowiedzialne zachowanie… choć pojawia się również pytanie: Dlaczego ktoś daje wegetariance kiełbasę? W jakim celu?

1 polubienie

Moze nic nie powiedziała?
Ale moze tez personel"nie robi wyjatkow".

2 polubienia

nie ktos daje, a po prostu wiezienia sa lepiej przygotowane niz te cale “osrodki” kwarantanny…

2 polubienia