Koronawirus już u nas!

Sralis mazgalis referndus duptus bla bla…, czyli totalne pustosłowie.

4 polubienia

Dzisiaj Matołusz mówił, że trzeba przesunąć zabiegi w szpitalach. Ci co umrą na raka, bo nie zdążą z operacją lub chemią, też na COVID’a nie umrą… :wink:

5 polubień

Ten koroniarz ich zdmuchnie.

1 polubienie

W Polsce jest normalnie. Nie ma powodów do wprowadzania stanu wyjątkowego. Ciekawe, czy ktoś kiedyś konusa postawi przed sądem za zbrodnie przeciwko ludzkości?

4 polubienia

Nie zapominaj jedynie, że to co nie zabija, to wzmacnia, więc lepiej, żeby skutecznie. Duda właśnie podpisał ustwakę o “Tarczy antykryzysowej”

1 polubienie

A jaka fajna dyskusja była - bez pytań ! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

2 polubienia

Nie postawi. Nie przesadzaj. Wystarczy gdy zniknie ze sceny politycznej. To jeszcze nie Caucescu, choć takie zapędy ma.

4 polubienia

A beda ja realizować jak tarcze przeciwrakietowa?

3 polubienia

Kazali, to podpisał. Przedtem wymienił zawartość kuwety do której sra prezesowy kot.
A potem pobiegł po nowy żwirek.

4 polubienia

Zostaję wieszczem na wzór mistrza fraszek:

Aż dooopa boli,
tak Witek pier…li

3 polubienia

Pani marszałek – – – – –
na tyłek ze sto – – – – –

2 polubienia

Kto niby? Przecież ta opozycja jest durna jak tabaka w rogu. Sami mu oddali władzę i bronili tych niekonstytucyjnych zapisów. Idioci.

3 polubienia

Nawet ja zgadłam! :joy:

2 polubienia
1 polubienie

Sluchalem wczoraj niemal w całości.Chwilami wzruszające…Jacy oni potrafią byc dla siebie na wzajem,dobrzy.Zadnego lekceważenia,opryskliwosci…Żadnych pyskowek i żenujących wynurzeń parapolitycznych…
Za to przez caly dzien na predce komponowane klipy dla tv,pelne uznania i podziekowania dla wszystkich ktorzy są na pierwszej linii…

Co do nastrojow społecznych i szacunku dla bliznich? Tych z pierwszej linii? Wzajemnej pomocy i życzliwości? W Polsce tez sie z nia spotkasz. Ale promocja potrzebnych jak piate kolo u wozu wyborow prezydenckich wazniejsza. Zrobcie z Dudy pelniacego obowiązki prezydenta. Dużo to nie zmieni. Dlugopis zawsze pozostanie dlugopisem, bez wzgledu na ksztalt.

2 polubienia

Wiem.Ale niestety,nagonki na ludzi zza granicy,sa czyms tak prymitywnym ze wstydze sie o tym mowic.
O polityce także.Pod tym wzgledem Polska to chory kraj.

4 polubienia

W ogole dla wielu ludzi, zwlaszcza patologii 'bo mi sie nalezy" wrogiem jest każdy, kto wykazuje choc trochę inicjatywy. “Bo uny podadkuff nie płaco, a leczyc sie chco”, jak ja mam na takie coś zerujace na innych, podatki placic to już wole tutaj.
Dac malpie brzytwe bezpieczniej niz polskiemu “politykowi” pozwolic na podejmowanie decyzji. Zwłaszcza “z tylnego siedzenia”

4 polubienia

Spadek po komunie. Kazdy emigrant to zdrajca.

3 polubienia

Oj,nie jestem wcale pewien czy to juz nie nowe pokolenia wytworzyly te psychoze.
Ale w wielkopolsce ktorej zawsze bede bronil,faktycznie bylo cos takiego czyli myslenie wg. recpty,“bundz skromny i siedz na doopie.I nigdzie nie wyłaz…” :face_with_raised_eyebrow:

1 polubienie