moze wlasnie o to chodzilo? z tym zamknieciem?
Mieli już w marcu to zrobić te debile z PiSu.
Ale chociaż dostaną 100% za postojowe jako jedyna grupa zawodowa. Znowu będzie hejt.
wybory sie zblizaly. miotali sie .
teraz zasieg i ilosc zachorowan coraz trudniej ukryc…
Najgłupszy rząd po 89.
kopalni tak naprawde zamknac sie nie da. to nie supremarket.
mam nadzieje, ze te 100% to tylko ci co pod ziemia i w obsludze pracuja. ale pewnie tak nie bedzie.
Ma tam zostać tylko obsługa techniczna by w potem szybko można było wznowić pracę.
mnie w piątek umorzyli zaległy ZUS… z ustawy. Dziś dostałem pożyczkę 5000 na wspomaganie działalności. taki tam szczegół że w momencie kiedy ruszyła kampania… ZUS mi umorzyli tuż przed tym jak umówiłem się żeby podpisać poparcie Trzaskowskiemu
Znaczy służby obserwują i podsłuchują
wlasnie o tym pisze - wygaszenie pracy kopalni, jaka ona by nie byla trwa czasem latami.
To akurat całkiem możliwe, bo mam w rodzinie wysoko postawionego urzędnika ministerstwa… a i moja też jest urzędnikiem państwowym… Na pewno byłem prześwietlany podczas weryfikacji tej osoby.
A węgla mamy na zwałach w chu.j. 3 tygodnie nie zaszkodzą.
Pewnie masz pluskwę.
to tez prawda, i na dluzej wystarczy, bo przemysl tez na pol gwizdka pracuje.
po co pluskwa? Przecież ja piszę otwartym tekstem co myślę
Po pisie wszystkiego można się spodziewać.
Po północy gorączka minęła. Miałem 37,5-37,7C przez prawie 10 godzin. Jak ustąpiła temperatura, to pojawił się zatkany nos i lekki katar. Dziś zniknęły bóle mięśni i stawów… oraz katar i ból gardła. Został tylko ból głowy i minimalnie przytkany nos, ale to może być wina mojej krzywej przegrody.
spora czesc ludzi nawet nie jest w stanie odroznic kataru od covida.
jedyna mozliwoscia dowiedzenia sie jest zrobienie testu, ale kto bedzie ryzykowal kwarantanne?
Przed chwilą miałem konsultację z lekarzem z oddziału zakaźnego szpitala jednoimiennego
Jak zwykle przy wirusie, brawo!