Koronawirus już u nas!

moze wlasnie o to chodzilo? z tym zamknieciem?

2 polubienia

Mieli już w marcu to zrobić te debile z PiSu.

2 polubienia

Ale chociaż dostaną 100% za postojowe jako jedyna grupa zawodowa. Znowu będzie hejt.

2 polubienia

wybory sie zblizaly. miotali sie .
teraz zasieg i ilosc zachorowan coraz trudniej ukryc…

2 polubienia

Najgłupszy rząd po 89.

3 polubienia

kopalni tak naprawde zamknac sie nie da. to nie supremarket.
mam nadzieje, ze te 100% to tylko ci co pod ziemia i w obsludze pracuja. ale pewnie tak nie bedzie.

1 polubienie

Ma tam zostać tylko obsługa techniczna by w potem szybko można było wznowić pracę.

2 polubienia

mnie w piątek umorzyli zaległy ZUS… z ustawy. Dziś dostałem pożyczkę 5000 na wspomaganie działalności. taki tam szczegół że w momencie kiedy ruszyła kampania… ZUS mi umorzyli tuż przed tym jak umówiłem się żeby podpisać poparcie Trzaskowskiemu

3 polubienia

Znaczy służby obserwują i podsłuchują

1 polubienie

wlasnie o tym pisze - wygaszenie pracy kopalni, jaka ona by nie byla trwa czasem latami.

2 polubienia

To akurat całkiem możliwe, bo mam w rodzinie wysoko postawionego urzędnika ministerstwa… a i moja też jest urzędnikiem państwowym… Na pewno byłem prześwietlany podczas weryfikacji tej osoby.

2 polubienia

A węgla mamy na zwałach w chu.j. 3 tygodnie nie zaszkodzą.

2 polubienia

Pewnie masz pluskwę.

1 polubienie

to tez prawda, i na dluzej wystarczy, bo przemysl tez na pol gwizdka pracuje.

2 polubienia

po co pluskwa? Przecież ja piszę otwartym tekstem co myślę :slight_smile:

Po pisie wszystkiego można się spodziewać.

1 polubienie

Po północy gorączka minęła. Miałem 37,5-37,7C przez prawie 10 godzin. Jak ustąpiła temperatura, to pojawił się zatkany nos i lekki katar. Dziś zniknęły bóle mięśni i stawów… oraz katar i ból gardła. Został tylko ból głowy i minimalnie przytkany nos, ale to może być wina mojej krzywej przegrody.

1 polubienie

spora czesc ludzi nawet nie jest w stanie odroznic kataru od covida.
jedyna mozliwoscia dowiedzenia sie jest zrobienie testu, ale kto bedzie ryzykowal kwarantanne?

1 polubienie

Przed chwilą miałem konsultację z lekarzem z oddziału zakaźnego szpitala jednoimiennego

1 polubienie

Jak zwykle przy wirusie, brawo!

1 polubienie