Tak. Jest wersja na androida i ios. Generalnie każdy ma zainstalować.
Prędzej z picia zrezygnuję
niż te apkę zainstaluję
To nie do końca. Chory wyzdrowieje… a aplikacja sobie dalej dzwonić może i śledzić.
Generalnie mogą mnie cmoknąć.
Stara jestem, nie znam się na tym.
Kilka miesięcy temu ostrzegali przed aplikacjami sklepu Play.
Pomijam fakt, że niewiele aplikacji jest za free.
w teorii mozna ja usunac, tylko co za smieci za soba zostawi?
@Devil poeta
Taki Singapur pozwolił policji na korzystanie z podobnych apek by dbać o bezpieczeństwo obywateli. System jest tam scentralizowany. Dane ludzi trafiają do władzy.
Moje dziewczyny sa o lata świetlne przede mną,w sprawach komputerowych,klikających i temu podobnych…
Nabijają sie ze mnie kazdego dnia…Ja nie rozumiem nawet polowy słów ktorych używaja~
Na szczescie zycie nie konczy sie na pieprzonym lap topie czy innym,smartfonie…
Ja i instalowanie
Sprzet audio w pokoju.O!To potrafie!
Ja nie mogłem wyjść do tego sklepu Play, bo jestem na kwarantannie
Appkę można zdeinstalować, a śledzony jest każdy telefon logujący się w sieci.
Teraz to już nawet gramofon można sprząc z komputerem. Słyszałeś o DVS?
Wiecie co? Moja teściowa na 87 lat i telefon dotykowy.
Nie wyobrażam jej sobie grzebiacej w internecie, żeby zainstalować aplikację. A już kompletnym kosmosem dla niej będzie, czy jej telefon z androidem czy z systemem iOS
Może i życie się nie kończy na laptopie i smartfonie, ale w obecnych czasach, wszystkie drogi nas do tego prowadzą.
Poetą nie każdy może być
ale każdy może pić
To samo przeca zdrowie
każdy medyk ci to powie
Covida zawsze pokonuje
To się rzecz jasna szanuje
No. I wytłumaczenie jest
@Devil, konkurencję @anon86894402 robisz?
Moja mama i ciocia śmigają po apkach aż miło. Zwierzęta mobilne. Szybko opanowały.
Z babcią gorzej. Potrafi na Whatsappie puścić głupi komentarz nie tam kaj trza. Zawsze odpali wiadomość głosową
Echo…Tuz przed sylwestrem zyczylem sobie z kumplem-audiofilem i cos tam, takiego padlo…
Ale czy warto?
Ty pewnie patrzysz na to od strony zawodowej.I pewnie to bardzo zycie ułatwia…
Ja bym nawet na to nie wpadł…
Dzwiek igly spadajacej na winyl,nie wazne czy to rozrywka czy cos co traktujesz jako sztuke wyzszego rzedu…Po epoce cd,musze sie przyznac bez bicia ze czasem lubie wracac do tych lat 80-tych gdy nie bylo alternatywy
Wierszyki to prosta rzecz
jak wypijesz procentową ciecz
Niewiele aplikacji instaluję, te systemowe są wystarczające dla mnie. Czasem się jakimiś bawię 30 minut, po czym dezinstaluję.