Czy negatywny wynik testu zwalnia z obowiązku odbębnienia kwarantanny?
Pomijam fakt niemożebności wykonania takiego testu, kiedy na doopie trza siedzieć.
Czy negatywny wynik testu zwalnia z obowiązku odbębnienia kwarantanny?
Pomijam fakt niemożebności wykonania takiego testu, kiedy na doopie trza siedzieć.
Ze mnie kiepski poeta
Głowa do picia nie ta
Nie czytałem, ale może jutro się zgłoszę do lekarza… co by test zrobili.
Tylko do lekarza trzeba stawić się osobiście. On z pielęgniarką w tym całym ochronnym oprzyrządowaniu do Ciebie nie przyjdzie. A kolegi czy kogoś z rodziny też nie wyślesz.
Nie trzeba. Będąc w kwarantannie, on line dostajesz skierowanie. Tylko objawy trzeba mieć
edit: bo przecież testy trzeba oszczędzać, bo drogie… a ludzi u nas dostatek
Skierowanie online, ale samego testu już tą drogą nie zrobisz.
Dojechała wałówka od siostry… i uwaga… w makaronach butelczyna wina i jakieś piwo się zaplątało Wytrzymię do czwartku
Na test można wyjść Ja się tam ich zabezpieczeń nie boję
A czemu Ty masz Moje ING?
.nie masz swojego?
Bo to moje ING jest. Mojsze niż twojsze
Też mam tam konto, i też to chciałam napisać @ZiraaeL
mama 86 latek whatsapp sie posluguje,
ale przez dobrych 10 lat miala jakis telefon (zdjecia tez robil) jakas hybryde dotykowo-przyciskowa.
ja sie e tym rozeznac nie moglam, a ona swietnie wiedziala gdzie co ma?
ekranik oczywiscie wielkosci znaczka pocztowego, a teraz placze, ze smartfom maly…
Tablet się nada
jeszcze tego brakowalo.
ona nie umie przelaczyc na glosne mowienie - wyobrazasz ja sobie z tabletem przy uchu?
Można bez apki korzystać. W przeglądarce ale wtedy trzeba wpisywać login i hasło. A w apce ino pin wystarczy.
Poza tym apka mnie powiadamia ile hajsu mi ubyło przez picie. I ile przybyło przez wypłatę którą potem wydaje na picie.
a propos ING. Słuchajcie: Czy w ING też stosują jakieś algorytmy zabezpieczające na transakcje internetowe? Ja mam. mbanku… i za każdym razem jak kupuję muzykę, to mnie na którejś transakcji zablokują, bo systemowi się wyda podejrzana. Sto się nie wydawało, ale ta jedna tak… Już mam dość tego banku.
Nic mnie takiego nie spotkało. Czasem przelew potwierdza się kodem z SMS lub pinem.
Wiem @Devil, ja nie instalowałam aplikacji ING, wpisuję login i hasło.
Wszelkie płatności wolę robić z laptopa
Też tak robiłem ale już mnie wkur#ło to moje długie hasło i wolę apkę. Przelewy robię tylko w domu gdzie mam zabezpieczone wifi.