Nie. ING czasem mi wyśle smsem kod, którym muszę zatwierdzić transakcję.
Ale to bardzo sporadycznie. Bywa, że każą mi go wpisać, logując się na konto bankowe.
Dla przykładu, nam też konto w iPKO, tam przy każdej płatności, doładowaniach telefonu, muszę wpisać kod, który dostaje smsem.
Ja też tylko w domu korzystam z netu.
Ja czasem skorzystam z LTE w plenerze ale nie korzystam wtedy z banku. Jakieś wiadomości, pytamy i tego typu pierdy.
Poza domem, internet to dla mnie pierdy.
Na marginesie.
Od tego roku, na przejściu dla pieszych, nie radzę bawić się telefonem.
Mandaciki będą się sypały.
Mam 10gb miesięcznie tego i mi wystarczy. Nie jestem jak ci młodzi co w busach oglądają Netflixa w HD albo streamy.
Też jestem W ING. Dali mi skaner do komputera. Bez niego nie mam dostępu do swego konta.
Pytam, bo ja mam tak. Siadam, kupuję kilkadziesiąt piosenek po kolei. Więc jest sporo transakcji na drobne kwoty. To się wydaje podejrzane algorytmom. Od połowy 2020 zaczęli mi blokować kartę bez powodu… i muszę czas tracić na odblokowanie.
A zresztą… zaraz sobie na jakiś czat wejdę z ING i spytam. Jak nie blokują, to przeniosę konto
ps: ja mam kartę podpiętą pod serwisy z muzyką. Nie wyobrażam sobie 100 transakcji kodami potwierdzać
Ja mam telefon na kartę, nigdy nie wykupiłam pakietu internetowego.
W domu wi-fi
i to wystarczy mi
Kurła.
Brakuje jeszcze maszyny do pisania
Ten skaner jest świetnym zabezpieczeniem oraz bardzo szybki i łatwy w obsłudze.
Aha.
Ja mam abonament w Vectra. Nielimitowane rozmowy, SMSy i 10gb neta. Place ok. 30 zł za toto
Najlepsza jest skarpeta. Nikt nie weźmie bo śmierdzi
@anon86894402, te kody są 6 cyfrowe, z automatu dostajesz go na telefon.
Metoda kopiuj-wklej i tadaaaam.
Osobiście bardziej polecam konto w ING niż PKO BP.
za dużo. strata czasu
A ja durny zawsze próbuje zapamiętywać na wariata
Petunia non olet
Za Vectrę płacę osobno 100 zł.
Platynowy pakiet plus internet stacjonarny.
Ja mam złoty pakiet. Zależało mi głównie na TVN24 i kilku kanałach filmowych.
Internet stacjonarny też od nich mam. 300 mb.
Ja mam net w UPC. Przez kilka lat dzwonili z telewizją… ale ja nie mam telewizora