Za złoty pakiet z internetem płaciłam 95 zł?
Teraz stówkę, a nam szybszy net i kilka dodatkowych kanałów sportowych, history, przyrodnicze i te ax… coś tam ( filmowe).
Dziś jak nasz internet i kompa/smartfona to masz wszystko. Tv jest potrzebny starym ludziom i graczom.
Ja odkręciłem radio w kuchni i wyniosłem na śmietnik. Teraz wolny od abonamentu na propagandę
Ja za stacjonarny, mobilny i kablówkę płace łącznie ok. 100 zł.
Radio masz też w necie. Nowy świat.
Ale żeśmy zboczyli z tematu.
Zboczeńcy z nas.
@Devil, niekoniecznie.
Nie każdy lubi oglądać filmy ze smartfona.
Nie każdy telewizor to smarttv, ale większość odbiorników ma bluetooth.
Możesz zrobić szybką konfigurację, i odtwarzać na dużym monitorze to, co odtwarzasz na telefonie.
O toto.
Zuch chłopak
dolicza Ci odgornie w cenie pradu.
i wprowadza “podatek cyfrowy”, o ile go juz nie wprowadzili?
@okonek oni tu spamują nie na temat! Więc ja postuluję, żeby im po butelce wina od admina
Ja jezdem baba postępowa
Zaraz
Nie mam kaszlu, gorączki, nie straciłam smaku
Hmmm, jak nic mam objawy wirusa bezobjawowego
A co do podatków. PiS chce opodatkować usługi streamingowe jak Netflix, amazon, Spotify itp. Hajs ma podratować artystów i instytucje kulturalne.
buahaahaha… bo uwierzę że PISowi zależy na ratunku artystów… ma już pewnie własną listę?
Martyniuka
Będzie podatek tłuszczowy od zawartości tłuszczu w wyrobach wędliniarskich i mięsie. To akurat beztłuszczowego @anon86894402 zbyt mocno nie skaleczy, ale swoją drogą, cóż to za Reksio, co kiełbasy nie lubi.
ktorych artystow? organistow w kosciolach?
nie tylko, jak bieda zajrzy w oczy to takich co zaspiewaja, skomponuja czy wyrezyseruja jak om kaza wiecej sie znajdzie.
a niezaleznych wykonczy sie brakiem dystrybucji.
z boczniaka pyszna kiełbaska
sprawdziłem w ING… też mnei zablokują przy kupowaniu muzyki… nie da się prosić o wyjątki… oczywiście uniemożliwią mi pracę dla mojego dobra i bezpieczeństwa