Koronawirus już u nas!

Za złoty pakiet z internetem płaciłam 95 zł?
Teraz stówkę, a nam szybszy net i kilka dodatkowych kanałów sportowych, history, przyrodnicze i te ax… coś tam ( filmowe).

2 polubienia

Dziś jak nasz internet i kompa/smartfona to masz wszystko. Tv jest potrzebny starym ludziom i graczom.

1 polubienie

Ja odkręciłem radio w kuchni i wyniosłem na śmietnik. Teraz wolny od abonamentu na propagandę :slight_smile:

4 polubienia

Ja za stacjonarny, mobilny i kablówkę płace łącznie ok. 100 zł.

2 polubienia

Radio masz też w necie. Nowy świat.

1 polubienie

Ale żeśmy zboczyli z tematu.
Zboczeńcy z nas.

1 polubienie

@Devil, niekoniecznie.
Nie każdy lubi oglądać filmy ze smartfona.
Nie każdy telewizor to smarttv, ale większość odbiorników ma bluetooth.
Możesz zrobić szybką konfigurację, i odtwarzać na dużym monitorze to, co odtwarzasz na telefonie.

3 polubienia

O toto.
Zuch chłopak :rainbow:

2 polubienia

dolicza Ci odgornie w cenie pradu.
i wprowadza “podatek cyfrowy”, o ile go juz nie wprowadzili?

2 polubienia

@okonek oni tu spamują nie na temat! Więc ja postuluję, żeby im po butelce wina od admina :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Ja jezdem baba postępowa :grin:

2 polubienia

Zaraz :thinking:
Nie mam kaszlu, gorączki, nie straciłam smaku :thinking:
Hmmm, jak nic mam objawy wirusa bezobjawowego :sob::sob::sob:

3 polubienia

A co do podatków. PiS chce opodatkować usługi streamingowe jak Netflix, amazon, Spotify itp. Hajs ma podratować artystów i instytucje kulturalne.

2 polubienia

buahaahaha… bo uwierzę że PISowi zależy na ratunku artystów… ma już pewnie własną listę? :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 polubień

Martyniuka :rofl:

5 polubień

Będzie podatek tłuszczowy od zawartości tłuszczu w wyrobach wędliniarskich i mięsie. To akurat beztłuszczowego @anon86894402 zbyt mocno nie skaleczy, ale swoją drogą, cóż to za Reksio, co kiełbasy nie lubi.

4 polubienia

ktorych artystow? organistow w kosciolach?

6 polubień

nie tylko, jak bieda zajrzy w oczy to takich co zaspiewaja, skomponuja czy wyrezyseruja jak om kaza wiecej sie znajdzie.
a niezaleznych wykonczy sie brakiem dystrybucji.

2 polubienia

z boczniaka pyszna kiełbaska :slight_smile:

sprawdziłem w ING… też mnei zablokują przy kupowaniu muzyki… nie da się prosić o wyjątki… oczywiście uniemożliwią mi pracę dla mojego dobra i bezpieczeństwa :smiley:

1 polubienie

pand

2 polubienia